QATAR AIRWAYS YOLCULARINA ÖZEL GIORGIO ARMANI KONFOR KİTLERİ İLE MISSONI UYKU TAKIMLARI SUNUYOR


Ultra-lüks ürünler First Class ve Business Class Yolcuları için tamamen yeni bir konfor seviyesi sunacak

Ödüllü hava yolu şirketi Qatar Airways, yolcularına dünyaca ünlü iki İtalyan markası Giorgio Armani Fragrances & Beauty ile Missoni tarafından hazırlanan ürünleri sunan ilk uluslararası hava yolu şirketi oldu.

Qatar Airways’in ayrıcalıklı yolcularına sunulan en son lüks dokunuşlar arasında; ikonik İtalyan markaları Giorgio Armani Fragrances & Beauty’den konfor kitleri ve Missoni’den uyku takımları bulunuyor. Bu sayede hava yolu şirketinin gökyüzünde beş yıldızlı hizmet sunmaktaki kararlılığı vurgulanıyor.

Yeni Giorgio Armani Fragrances & Beauty konfor kitlerinin her bir parçası karakteristik bir dokunuşa sahip. Harmony tarafından tedarik edilen özel tasarım kitler, benzersiz bir sofistikelikte lüks ve konfor sunarak yolculukları boyunca yolcuların kendilerini yenilenmiş ve rahatlamış hissetmelerini sağlıyor.

Qatar Airways Group CEO’su Ekselansları Sayın Akbar Al Baker, First Class ve Business Class yolcularına özel konfor kitleriyle benzersiz bir lüks ve konfor sunmak amacıyla bu tanınmış lüks markalarla iş birliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Qatar Airways imzasıyla yolculara sunulan hizmeti simgeleyen bu markalar, ince zevkli olmaları, birinci sınıf kaliteleri, lüksleri ve saygınlıkları ile diğerleri arasından sıyrılıyor.”

Qatar Airways’de First Class ve Business Class’ta, uyku takımlarına ve konfor kitlerine ilave olarak, Rituals cilt bakım ürünleri de sunuluyor. Kitlerde yer alan ürünler arasında el yıkama sabunu, parfüm ve losyonlar da yer alıyor. 

Giorgio Armani Fragrances & Beauty kitinde, Armani erkek cilt bakım ürünleri ve Giorgio Armani’nin yeni kadın kokusu ‘Si’ ile birlikte efsanevi parfümler ‘Acqua di Gio’ ve ‘Armani pour Homme’, ‘Crema Nera Extrema supreme reviving cream’, göz farları, çoraplar, kulak tıkaçları, Rituals Cosmetics’in besleyici dudak balsamı ve kadın yolcular için saç fırçası bulunuyor. 

First Class yolcuları gece uçuşlarında, İtalyan moda evi Missoni tarafından tasarlanan, stil sahibi ve lüks uyku takımlarını ve Missoni terliklerini giyecek. Özel Missoni uyku kiti konforu ve rahatlığı garantileyecek şekilde hazırlandı.

İmzası haline gelen beş yıldızlı konukseverliğiyle bilinen Qatar Airways, yolcularına uçuş esnasında ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Sektörün denetleyicisi Skytrax tarafından art arda iki defa En İyi Business Class Ödülünü alan hava yolu şirketi, yolcularına fevkalade bir lüks ve olağanüstü hizmetlerle dolu bir seyahat deneyimi sunuyor. 

 

 


Bu Haber 10.04.2015 - 13:03:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.