OTA Expert, yeni ürününü sundu


Geliştirdiği Akıllı-Fiyat teknolojisiyle otellerin çevirimiçi gelirlerini eniyileyen OTA Expert, yeni ürünü Tuyio'yu seyahatçilerin ve otelcilerin kullanımına sundu.
 
Mevcut çevirimiçi acentalar otelleri müşterilerine rezervasyonlardan elde edecekleri gelir beklentilerine göre önermektedir. Bu sebeple, seyahatçiler (lokasyon ve bütçe) ihtiyaçlarına uygun en avantajlı oteli seçebilmek için zaman harcamaktadır. OTA Expert tarafından geliştirilen Tuyio diğer çevirimiçi acentaların aksine, otelleri sadece müşterilerine sağlayacakları fiyat/fayda avantajına göre harita üzerinde görselleştirerek seyahatçilerin "ihtiyaçlarına uygun en avantajlı oteli en kısa sürede" (zahmetsizce) bulmalarını sağlamaktadır.
 
Müşteriler ihtiyaçlarına göre filtreledikleri oteller arasından fiyat-fayda oranını en yüksek gördüklerini oteli satın almaktadır. Tuyio veri analizi kullanarak misafir seçimlerini öğrenmekte ve en çok talep görecek otelleri harita üzerinde görselleştirmektedir. Bu görselleştirme otelcilerin sundukları ürünün müşteriye sağladığı avantajı bölgedeki rakipleriyle karşılaştırmalarına olanak tanımaktadır. Rakiplere göre kolayca doğru fiyatlama yaparak çevirimiçi satıştan azami faydanın elde edilmesini sağlayan Akıllı-Fiyat teknolojisi hakkında linkteki video'yu izleyebilirsiniz: http://vimeo.com/119786581
 
Son olarak, Tuyio seyahatçilerin yaptığı iade edilebilir rezervasyonları sürekli takip ederek, satın aldıkları otel ucuzladığında veya daha avantajlı bir seçenek sunulduğunda kendilerine e-mail ile bildirimde bulunarak seyahatçilerin rezervasyonlarını daha uygun bedelle yenilemelerine imkan tanımaktadır. Şu an için Londra, Istanbul, Berlin, Munich, Amsterdam ve Roma gibi sınırlı sayıda şehri kapsayan Tuyio'ya masaüstü bilgisayarların yanı sıra (iPhone, iPad, Android gibi) mobil cihazlarla Tuyio.com adresinden erişebilirsiniz.



Bu Haber 22.05.2015 - 10:08:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.