Mövenpick Hotel İstanbul'da 23 Nisan Çocuk Şenliği



Mövenpick Hotel Istanbul, dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 6-12 yaş arası çocuklar için çikolata yapımı kursu ve STABILO Boyama Atölyesi ve Craft and Arts PAULINDA Proje Hamuru Atölyesi eşliğinde rengarenk bir kutlama programı hazırladı.

 

23 Nisan 2015, Perşembe günü düzenlenecek olan şenlik, saat 14.00’de çikolata yapımı kursu ile başlayacak. Başaşçı Giovanni Terracciano ve Pastane Şefi Ferdi Balcıoğlu tarafından uygulamalı olarak verilecek kursta beyaz ve siyah çikolata yapımı öğretilecek. Kendi elleriyle hazırladıkları nefis çikolataların tadına baktıktan sonra minik katılımcılara, birer çikolata ustası olduklarına dair sertifikaları ve günün anısına özel olarak tasarlanmış önlükleri hediye edilecek.

 

Çikolata kursunun hemen ardından STABILO Boyama Atölyesi ve Craft and Arts PAULINDA Proje Hamuru Atölyesi gerçekleştirilecek. STABILO Boyama Atölyesinde STABILO’nun renkli dünyasında bir yolculuğa çıkılarak boyamanın daha farklı, eğlenceli ve ergonomik hali keşfedilecek. Craft and Arts PAULINDA Proje Hamuru Atölyesinde çocukların el ve beyin koordinasyonlarını geliştirecekleri eserler oluşturulacak. Ayrıca etkinliğe katılan tüm çocukları STABILO ve Craft and Arts PAULINDA’dan sürpriz hediyeler bekliyor.


Bu Haber 13.04.2015 - 11:34:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.