Madame Tussauds kapılarını ProntoMICE için açtı

Madame Tussauds kapılarını ProntoMICE için açtı


Ulusal ve global markaların satış, pazarlama ve kurumsal iletişim alanında görev alan değerli isimleri prontoMICE’ın organizasyonu ile Madame Tussauds Müzesi’nde bir araya geldi.

Dünyada pek çok örneği olan ve geçtiğimiz yılın Kasım ayında İstanbul İstiklal Caddesi’nde kapılarını açan Madame Tussauds Müzesi, prontoMICE’ın düzenlediği önemli bir buluşmaya sahne oldu. prontoMICE, farklı sektörlerden pek çok ulusal ve global markada görev alan iş ortaklarını Madame Tussauds Müzesi’nde  düzenlediği yıldızlar geçidinde buluşturdu.

Yaptığı her işte unutulmaz anlar yaşatmayı önemseyen prontoMICE, bu önemli gecede birlikte çalıştığı markalarla ve farklı sektörlerdeki değerli çözüm ortaklarıyla bir araya gelerek iş birliğini daha da güçlendirmiş oldu. Bu özel gecede davetliler, müzede yer alan birbirinden ünlü isimlerin balmumu heykellerini yakından görme fırsatı bulup onlarla fotoğraf çektirdiler. Müzeyi gezen konuklar daha sonra The House Cafe’de düzenlenen partiye katıldılar.

Etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen prontoMice kurucu ortağı ve Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, prontoMICE’ın MICE sektöründe ilkleri gerçekleştiren önemli bir şirket olduğunun altını çizdi. Onaran, 2016 yılının turizm sektörü açısından zor bir yıl olduğunu buna karşın prontoMICE’ın bu yılı büyüyerek kapattığını söyledi. Ali Onaran, “Şirketimiz yüzde 20 büyüdü. Yaptığımız işlerin kalitesi dünyada ses getirdi. Bu başarıdan dolayı sektöründe lider pek çok ulusal ve global marka bizimle çalışmak istiyor. Bu da bizi gururlandırıyor” dedi.

Keyifli bir akşama ev sahipliği yaptıklarını, işe bakış açılarındaki farklığı ve detaya verdikleri önemi bir kez daha gösterme fırsatı bulduklarını ifade eden prontoMICE kurucu ortağı Thomas Paternoster, “Madame Tussauds Müzesi yurt dışında birçok kişinin ziyaret ettiği, merak uyandıran önemli bir algıya sahip. Biz de ülkemize kazandırılan bu değerli kültür ürününü bir etkinlik mekanı olarak kullanarak Türkiye’de bir ilke imza atmış olduk. Ayrıca müzede yer alan birbirinden ünlü isimler gibi birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz markaların da bizim için birer yıldız olduğunu vurgulamak istedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut markalarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yaptıkları her işte misafirlerine deneyim yaşatmak için hayal sınırlarını zorladıklarını belirten prontoMICE kurucu ortağı Efe Çakar, “Yola çıktığımız ilk günden beri bize güvenen, en özel anlarını bize emanet eden birbirinden değerli iş ortaklarımıza bizi bu güzel gecede yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim. Sektörümüz zor günlerden geçse de, zoru başarmayı seven değerli ekibimizle yer, zaman, sınır tanımadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Bu Haber 08.03.2017 - 11:20:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.