Kış aylarının gözdesi 'Balkabağı', özel menüsü ile Divan'da

Kış aylarının gözdesi 'Balkabağı', özel menüsü ile Divan'da


Göz alıcı rengi ve nefis tadıyla kış aylarını renklendiren balkabağı, farklı lezzet yorumlarıyla Divan Otelleri ve Restoranlarında misafirlerin beğenisine sunuluyor.

26 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Balkabağı Günleri’nde, çorbanın yanı sıra başlangıç, ana yemek ve tatlı çeşitlerinde de bu yenilikçi lezzete yer veriliyor.

Farklı yemek ve tatlılara mükemmel birer malzeme veya eşlikçi olan balkabağı, 26 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında Divan Otelleri ve Restoranlarının özel menüsünde yer alıyor.   Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan menüde; üzerinde kavrulmuş fındık ile servis edilen kremalı balkabağı çorbası, balkabaklı kiş Lorraine, tatlı ekşi balkabağı ratatouille eşliğinde tavada somon steak rosto ve yıldız anasonlu krem sos ile üzerine serpilen narla sunulan balkabaklı panna cotta gibi özgün lezzetler sunuluyor.  

Yenilikçi lezzetleri ve şık sunumlarıyla Divan Otelleri ve Restoranlarının özel balkabağı menüsü,  değişik tatları deneyim etmek isteyenleri bekliyor.


Bu Haber 20.01.2015 - 14:16:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.