Keyifli iş yemeklerinin adresi; Kavak Kılçıklı Balık

Keyifli iş yemeklerinin adresi; Kavak Kılçıklı Balık

 Sarıyer'in en güzel yeri Rumelikavağı'nda  açılan KAVAK KILÇIKLI BALIK kısa sürede lezzet tutkunlarının  uğrak yeri oldu!. Muhteşem deniz manzarası ve doğasıyla son zamanların tercih edilen mekanı olan KAVAK KILÇIKLI BALIK hızlı servisi, sağlam dekoru, ve lezzet kalitesiyle kısa sürede kendini kanıtladı.

Keyifli iş yemeklerinin adresi olan Kavak Kılçıklı Balık Restaurant, haftanın her günü en taze ve en leziz deniz ürünü çeşitlerinden yapılan titiz seçimler ve zengin meze çeşitleriyle Rumelikavağı'nda deniz ve orman ile iç içe olmanın keyfini sizlere yaşatıyor. Kavak Kılçıklı Balık Restaurant, yaz ve kış sezonu dahil olmak üzere özel yemeklerinizi, toplantı ve iş organizasyonlarınızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor..

KAVAK KILÇIKLI BALIK  ,balık severlerin tutkunu olduğu taze balık çeşitlerini, birbirinden leziz mezeleri yılların deneyimiyle, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde müşterilerine sunuyor. Mevsimine göre her zaman taze balık bulunduran KAVAK KILÇIKLI BALIK  ; meşhur balık eriştesi, kendine has mısır ekmeği, kalkan tandırı ve dondurmalı sıcak irmik helvası ile müşterilerine özel lezzetler sunuyor.

 Kavak Kılçıklı Restaurant; 175 kişilik açık, 250 kişilik kapalı alanla lezzetli balık yemenin zevkini konuklarına sunmaya devam ediyor.

Bahar ve Yaz aylarında, hafta sonları, KAVAK KILÇIKLI BALIK  Restaurantı'nın deniz ve orman  manzaralı terasında size özel kahvaltı menüsü hazırlanır.

Kavak Kılçıklı Balık Restaurant, zengin menüsü ile usta şeflerinin hünerli ellerinde hayat bulan deniz mahsüllerini en taze malzemelerle özenle hazırlamaktadır. Mutfağımız, siz müşterilerimize günün her saati eşsiz deniz ürünlerini ve mezelerini tattırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Doyasıya balık keyfinin yanında, sevdiklerinizle sohbet dolu, unutulmayacak bir gün yaşayın. Bu balık keyfi kaçmaz, bizden söylemesi!

KAVAK KILÇIKLI BALIK RESTAURANT

Rumeli Kavağı Mah. İskele Cad. No:31 
Sarıyer / İstanbul
Tel: 0 (212) 242 35 17
Gsm: 0 (532 ) 446 75 71 /  0 (538) 306 85 93 / 0 (538) 666 48 28
E-mail: 
info@kavakkilciklibalik.com

http://instagram.com/kkilciklibalik



Bu Haber 13.08.2014 - 11:05:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.