Güneyin ateşi Sheraton Adana ile alevleniyor


Sheraton Adana, Latin Amerika’ya özgü Salsa’yı Adanalılar ile buluşturuyor. Her Cuma Ata Ivak Salsa Okulu’nun performansıyla renklenen Sheraton Adana’da, Latin rüzgarları esiyor!

Dance Saloon ekibinin kurucusu Ata Ivak, Salsa dünyasını tüm kıvraklığıyla Adana’ya taşıyor! Sheraton Adana, 2015 yılı sonuna dek, her Cuma akşamı saat 20.00’de bir saatlik workshop etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Bu özel workshopun ardından ise katılımcılar öğrendikleri figürleri sergileyecekleri, doyasıya Salsa yaptıkları bir parti ile devam ediyor.

Sheraton Adana Brooks Bar’da Salsa Geceleri kapsamında birbirinden lezzetli alkollü ve alkolsüz kokteylleri misafirlerine sunuyor. Renkli içeceklerin yanı sıra iştah kabartan leziz yemekler de zengin menüde yer alıyor. Geç saatlere kadar süren Salsa gecelerine katılım ücretsiz olurken bu keyfi daha uzun süre yaşamak isteyen misafirler 2015 yılı boyunca her Cuma Sheraton Adana’da buluşabilecek.

Salsa rüzgârını şehre getiren Sheraton Adana Genel Müdürü Marc Wozniak; “Böylesine zevkli bir organizasyona ev sahipliği yapmak ve Adanalı dans tutkunlarıyla her Cuma akşamı buluşuyor olmak çok mutluluk verici. Hergün farklı bir heyecan yaşatan Ata Ivak ve ekibine de ayrıca teşekkür ederim. İlerleyen dönemlerde de eğlenceli organizasyonlara ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz” dedi.



Bu Haber 01.09.2014 - 14:49:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.