Grand Hyatt İstanbul’da ekip ruhu yepyeni bir deneyimle tanışacak

Grand Hyatt İstanbul’da ekip ruhu yepyeni bir deneyimle tanışacak


Grand Hyatt İstanbul, sıradanlıktan uzak kurumsal etkinlik gerçekleştirmek isteyenler ya da arkadaşlarıyla birlikte keyifli ve farklı zaman geçirmek isteyenler için Studio Masterpiece işbirliğiyle özel bir etkinlik kurguladı.

Grand Hyatt İstanbul ve Studio Masterpiece’in bir araya gelerek oluşturdukları Paint Nigt etkinliği ile çalışanların motivasyonunu artırmak ve onları sosyal bir ortamda kaynaştırmak isteyen şirketlere ve bu etkinlikte yer almak isteyen bireysel katılımcılara özel bir paket sunuyor. Hem iş yaşamının stresinden uzaklaşırken ekip ruhunu arttırmaya hem de bir ekip içinde sanatsal bir çalışma gerçekleştirmek isteyenlere yönelik olarak tasarlanan bu etkinlik sanat bilinci yaratmayı da hedefliyor. Ayda bir kez gerçekleştirilecek ve Paint Night adı verilen bu etkinlik sırasında katılımcılar bir tuvalde fırça sallayabilecekleri gibi kile hayat verip heykel de yapabilecekler.

Peynir ve şarküteri atıştırmalık tabağı ile 2 kadeh yerli şarabın veya özel kokteylerin de dahil olduğu etkinliğin ilkinde katılımcılar Studio Masterpiece sanatçıları ile birlikte resim çalışması yapacaklar. 20 Ocak tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliğin biletlerine Biletix üzerinden ulaşılabilirsiniz.

Grand Hyatt İstanbul Dining Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinliğe katılım bedeli kişi başı 145 TL olacak.


Bu Haber 02.01.2017 - 14:13:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.