FERRARİ’NİN TERCİHİ CROWNE PLAZA İSTANBUL ASIA OLDU



Dünya Formula 1 Şampiyonası'nın efsane markası Ferrari “Ferrari Racing Days” kapsamında İstanbul’a geliyor. 24 - 26 Ekim arası İstanbul Park’ta düzenlenecek olan etkinlik için gelecek Ferrari ekibi, konaklamak için Anadolu yakasının en gözde oteli olan Crowne Plaza İstanbul Asia’yı seçti.

Dünyanın en başarılı Formula 1 takımlarından ve spor araç üreticilerinden biri olan Ferrari, tamamen kendi markasından oluşan bu nefes kesici etkinlik için ilk defa ülkemize geldi.  En hızlı arabaların, birbirinden heyecanlı gösteriler yapacağı etkinlik kapsamında yaklaşık 50 kişilik Ferrari ekibi, bir hafta boyunca Crowne Plaza İstanbul Asia’da konaklayacak.

“FERRARİ’Yİ AĞIRLAMAKTAN MEMNUNUZ”

Racing Days kapsamında İstanbul’a gelecek olan Ferrari takımını ağırlamaya hazırlanan Crowne Plaza İstanbul  Asia Müdürü Kudret Bülbül, otele olan ilgiden oldukça memnun. Yılda yaklaşık 120 bin kişiyi misafir ettiklerini belirten Kudret Bülbül, dünyanın önemli şirketleri tarafından sıklıkla tercih edildiklerini ve otelin Anadolu yakasının en çok ilgi gören otellerinden biri olduğunu söyledi. Ferrari’nin seçiminde otelin lokasyonunun fark yarattığını belirten Bülbül; “Crown Plaza Asia, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve İstanbul Park’a çok yakın, bunun yanında İstanbul’un en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Viapot’un da içinde yer alıyor, sırf bu özellikler bile bu tarz grupların otelimizi tercih etmesi için çok önemli.  Ancak hiç kimse sırf bu saydığım özelliklerden dolayı bir otelde kalmaz. Bizim servis kalitemiz uluslararası standartlarda olmasaydı, güvenli ve konforlu bir otel olmasaydık 2011 yılında düzenlenen F-1 yarışları sırasında otelimizde kalan Ferrari takımı ikinci kez Crowne Plaza İstanbul Asia’yı seçmezdi” diye konuştu.

FERRARİ İSTANBUL’DA TOZU DUMANA KATACAK

Hız tutkunları etkinlik kapsamında birbirinden heyecanlı şovları seyretme şansı yakalayacak. 3 günlük programda FXX ve 599XX serilerinin pist etkinliği, eski yıllardan günümüze Ferrari Formula 1 araçlarının pist etkinliği olan Corse Clienti, güncel Formula 1 Ferrari aracının nefes kesici şovları ve Ferrari sahiplerinin yüzlerce Ferrari spor araç ile pist sürüşleri ile seyircilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Adrenalin tutkunları ve Ferrari sevdalılarının unutulmaz dakikalar yaşayacağı etkinlik 24 -26 Ekim arasında İstanbul Park’ta düzenlenecek.



Bu Haber 17.10.2014 - 12:03:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.