En iyi yol arkadaşınızla aşk tatili yapmaya hazır olun!

En iyi yol arkadaşınızla aşk tatili yapmaya hazır olun!


Aşk, bir kelimeyle anlatılacak olsaydı kuşkusuz bu kelime ‘yolculuk’ olurdu. Yılın en romantik zamanında siz de en iyi yol arkadaşınıza unutulmaz bir deneyim hediye etmek istiyorsanız, seyahat anlamlı bir alternatif olabilir. Jolly Tur, sizler için birbirinden romantik otel ve tur önerilerinde bulundu.

İşte Jolly Tur’un aşk tatiliniz için önerileri…

AŞKINIZI İSTER YERDE İSTER GÖKTE YAŞAYIN…

Jolly Tur, sevdiğinizle farklı rotaları keşfederek unutulmaz bir seyahat gerçekleştirmeniz için sizlere ilk önerisi bembeyaz karlar üzerinde gerçekleştirebileceğiniz romantik bir kayak tatili. Bu eşsiz tatil için rotanızı Bansko, Pamporovo ya da Bukovel’e çevirebilirsiniz. Bansko ya da Pamporovo’da sonsuz beyaz üzerinde rüzgârla sörf yaparken aşkınıza yepyeni bir adrenalin katacağınız kesin. Bukovel’de ise kayak keyfinizde sizlere husky köpekleri de eşlik ediyor olacak. Otobüs ya da uçak ile ulaşım alternatifinizin bulunduğu bu rotalarda sevdiğinizle birlikte 3 gece ve üzeri konaklayabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte Bansko, Pamporovo ya da Bukovel’de kayak tatili yapmayı planlıyorsanız fiyatlar 99 euro’dan başlıyor.

Sevgilinizle aşkınızı tazeleyebileceğiniz bir diğer rota ise Paris… Burada dilerseniz sevgilinizin elinden tutup filmlere, resimlere, şarkılara konu olmuş aşk şehri Paris’in görkemli neo klasik mimari ile bezenmiş sokaklarını keşfedebilir, Şanzelize’de mükemmel bir tarih ve eşsiz görsel şölenle buluşabilirsiniz. Tatilinizin devamında ise içinizdeki çocuğu ortaya çıkarmak isterseniz Disneyland Turu’na ya da Paris’in tarihine inmek isterseniz dünyanın en büyük sanat müzesi olan Louvre Müzesi & Versaille Sarayı’nı gezme fırsatı bulabilirsiniz. Sonrasında ise dilerseniz Notre Dame & Pantheon & Luxembourg Bahçesi Turu’na katılabilirsiniz. 3 gece 4 gün sürecek olan bu aşk tatili ile 14, 15 ve 22 Şubat 2018 tarihinde randevulaşabilirsiniz.

Aşk tatiliniz için yurtiçinde bir seçenek arıyor iseniz Kapadokya tam size göre. Pers dilinde ‘Güzel Atlar Ülkesi’ anlamına gelen Kapadokya’da ilk durağınız Ihlara Vadisi ve şapkalı peribacalarının keyfine varabileceğiniz Üç Güzeller Mevkii olacak. Kapadokya’ya gelmişken sevgilinizle birlikte gün doğumunu gökyüzünden seyredebileceğiniz balon turuna katılmayı unutmayın. Sonrasında ise Kapadokya’nın gezilebilen en büyük vadisi olan Güvercinlik Vadisi’nde sevgilinizle anı biriktirebilirsiniz. 10 ya da 17 Şubat 2018 günlerinde katılabileceğiniz bu tur 2 gün sürecek. Uçak ve otobüs ile ulaşım alternatifinizin bulunduğu bu turun başlangıç fiyatı ise 184 TL olarak belirlendi.

SEVGİLİNİZLE DOĞANIN İÇİNDE KONFORLU BİR TATİL

Sevdiğiniz insanla çıkabileceğiniz bir diğer tatil alternatifi ise kuşkusuz doğanın kucağına konumlanan konfor alanları olarak nitelendirilen oteller. Jolly Tur, şehrin kargaşasından uzaklaşarak dinlenmeyi amaçlayan çiftler için Büyük Abant Oteli, Richmond Sapanca Nua Wellness & Spa, Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort otellerini tavsiye ediyor.

Jolly’nin aşk tatilini otel konforunda gerçekleştirmeyi planlayanlar için ilk önerisi Büyük Abant Oteli. Abant Gölü kenarında bulunan oteli çevreleyen dağlar ve çam ormanları sizi huzura davet edecek. Kahvelerinizi yudumlarken Abant manzarasının sizleri kucaklayacağı Göl Cafe’de mola vermeyi ve çevredeki doğal güzelliklerin arasında faytonla gezinmeyi unutmayın.

Jolly Tur’un bir diğer otel önerisi ise Sapanca Gölü kıyısında el değmemiş doğa ile çevrili doğal parkın ortasında konumlanan Richmond Sapanca Nua Wellness & Spa. Orman ve göl manzarasının kesiştiği Sapanca Gölü kıyısında dinlenmeyi sağlık ve huzur ritüeline dönüştürmeyi arzu ediyorsanız ‘Destinasyon Spa’yı mutlaka denemelisiniz. Dünyanın farklı bölgelerindeki iyi hissettirme metotlarını bir arada bulabileceğiniz spa sizleri Avrupa, Amerika ve Asya’yı kapsayan bir yolculuğa çıkarırken sağlık, zindelik, estetik ve güzelliği suyun iyileştirici gücüyle geri kazanmanızı sağlayacak.

Aşk tatilinizi doyasıya gerçekleştirebileceğiniz bir diğer otel ise Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort. Kartalkaya’da kayak pistlerinin yanı başında yer alan otelde sevgilinizle birlikte bembeyaz karların keyfini sürebilirsiniz. Bünyesinde bulunan spa merkeziyle de stresinizi atmanızı sağlayacak olan otelde arzu ederseniz masaj seanslarıyla da yenilenebilirsiniz.


Bu Haber 31.01.2018 - 11:34:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.