Emirates, Bali'ye günlük sefer başlatıyor


İnsanları ve mekanları küresel çapta birbirine bağlayan Emirates,2 Haziran 2015 tarihinden itibaren Boeing 777-300ER ile Endonezya’nın Bali adasına uçuşlarını başlatıyor. Emirates Havayolu tarafından Business Class biletleri 1.899 Euro’dan, ekonomi sınıf biletleri ise 509 Euro’dan başlayan avantajlı fiyatlarla 31 Mart 2015 tarihine kadar satışa sunuluyor.

Görkemli dağları ve tabloya benzeyen kumsalları ile Endonezya'nın en popüler adalarından biri olan Bali, 2014 yılında ağırladığı 3,7 milyon’dan fazla turist ile dünyanın en çok ilgi çeken turizm destinasyonları arasında yer alıyor. Emirates'in bu yeni seferi, Bali'nin dünyayla bağlantısına katkı sağlayarak ada ekonomisinin ve turizminin büyümesine de ivme kazandıracak.

Bali, halihazırda 13 ülkede 23 destinasyona sahip Asya Pasifik ağına ilave edilerek Emirates'in dünyadaki 148. destinasyonu olacak. Dubai ve Bali arasındaki aktarmasız uçuş, iki sınıflı olarak bir Boeing 777-300ER uçağıyla yapılacak.

Yeni sefere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Emirates Havayolu İdari Başkan Yardımcısı ve Ticari Kurul Başkanı Thierry Antinori, "Bali, Emirates için önemli bir pazar. Tüm ağımızda, özellikle de tatil segmentinde Bali'ye büyük bir ilgi var. Bu nedenle Bali'deki yolcuları Dubai'ye ve Dubai'de tek bir rahat aktarma ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Amerika Kıtası'ndaki 80'i aşkın destinasyona bağlayan bu günlük Emirates seferini yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

Antinori şöyle devam etti: "Yeni sefer, şu anda birden çok aktarmayla veya Endonezya'dan başka noktalar aracılığıyla Bali'ye ulaşmak zorunda olan yolculara konfor, seçenek ve devamlılık açısından çok daha iyi bir seyahat deneyimi sağlayacak."

Yolcular, bu uçuşlarda tüm kabin sınıflarında havayolunun ödüllü uçuş eğlence sistemi ice'da 2000'e varan eğlence kanalıyla keyifli vakit geçirebiliyor.

Emirates uçuşlarının tamamında yolcular, Economy Class'ta uçanlar için 30 kilo ve Business Class'ta uçanlar için 40 kilo olmak üzere bagaj haklarına sahip bulunuyor.

Endonezya seferlerine Singapur ve Kolombo üzerinden haftada üç kez olmak üzere 1992'de başlayan Emirates, Mart 2013'ten bu yana ise Cakarta'dan Dubai'ye Boeing 777 ile günde 3 direkt uçuş gerçekleştiriyor.




Bu Haber 12.03.2015 - 11:56:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.