Coral Travel & ODEON Tours’da erken rezervasyon 8 Aralık’a kadar sürecek



Coral Travel & ODEON Tours’da 2015 yaz dönemi erken rezervasyon kampanyası başladı. 150’ye yakın tesiste yüzde 50’ye varan indirim fırsatları ve kredi kartlarına 9 taksit imkanı için son tarih 8 Aralık.  Üstelik 31 Aralık’a kadar uçak biletini de Coral Travel’dan alan misafirlere havalimanı-otel-havalimanı transferleri ücretsiz sunuluyor.

Türkiye pazarında tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor.

Coral Travel & ODEON Tours, tatilcileri erken rezervasyon kampanyası ile yüzde 50’ye varan indirimlerle buluşturuyor. Tüm kredi kartlarına vade farksız 9 taksit imkanı sunan Coral Travel, 2015 yaz dönemi erken rezervasyon kampanyasına katılanlara Allianz Sigorta güvencesi ile erken rezervasyon iptal sigortası yaptırıp koşulsuz iptal imkanı da sağlıyor.

Erken rezervasyon iptal sigortası

Coral Travel &ODEON Tours İç Pazar Müdürvekili Mehmet Kamçı, “Tatil tarihini belirlemesine rağmen son anda ortaya çıkması muhtemel bir programa karşı ödedikleri tutarı garanti altında tutmak isteyen tatilcilere tavsiyemiz, tatile 72 saat kalana kadar koşulsuz iptal hakkı sağlayan ‘Erken Rezervasyon Sigortası’ yaptırmalarıdır. 10-20 TL gibi, tatil bedelinin sadece yüzde 1’i kadar bir tutar ödeyen müşterilerimiz; tatillerinin iptal olması durumunda paralarının tamamını, iş ortağımız Allianz Sigorta güvencesiyle koşulsuz geri alabiliyor” dedi.

Uçak biletini de Coral Travel’dan alan misafirlere havalimanı-otel-havalimanı transferleri ücretsiz

Coral Travel & ODEON Tours’un misafirlerine Türkiye’deki tüm uçuş alternatiflerini sunabildiklerini belirten Kamçı; “Misafirlerimiz uçak biletlerini de otel rezervasyonları gibi ne kadar erken satın alırlarsa, ulaşımlarını da o denli uygun fiyatlarla temin edebilirler. Yılbaşına kadar erken rezervasyon kampanyası ile tatil satın alan misafirler uçak biletlerini de aynı anda Coral Travel & ODEON Tours’dan satın aldıkları takdirde,  havalimanı – otel - havalimanı transferleri ücretsiz olarak yapılacaktır.” dedi.

Erken rezervasyon avantajı

Erken rezervasyonun; tatilcinin hayal ettiği tatili, planladığı zamanda ve yerde, en uygun fiyatla satın almak olduğuna dikkat çeken Kamçı; “Erken rezervasyon döneminde kazanılan tek avantaj erken ödeme indirimi ve dolayısıyla fiyat avantajı değil. Yaz aylarında yoğun yerli ve yabancı turist talepleri sebebiyle otellerdeki dolulukların artması, tatilcilerin son dakika rezervasyonlarında hayal ettikleri otel ve oda tiplerinde yer bulamamalarına sebep olabiliyor. Bu kampanya süresince mevcut alternatifler içinden yerlerini erkenden ayırtan misafirlerimiz, zaman ilerledikçe yaşanacak yer bulma, istediği özelliklerdeki tesis ve oda kategorisinde tatilini geçirme sorununu da ortadan kaldırmış oluyor” açıklamalarında bulundu.

Zor beğenen tatilseverler için OTIUM Hotels ve Xanadu Resort Hotel

OTI Holding çatısı altında faaliyet gösteren Coral Travel & ODEON Tours misafirlerine her zaman yüksek memnuniyet standardıyla hizmet veren grup otellerini özellikle öneriyor. 2013 ve 2014’te otel yatırımlarına hız veren OTI Holding, Otium Eco Club Side, Otium Gül Beach Resort, Otium Hotel Seven Seas ve Otium Hotel Life’ın yanı sıra grubun bünyesine bu yıl dahil olan ve yapılmakta olan yeni çalışmaları ile zor beğenenlere hitap eden Xanadu Resort Hotel ile hizmet veriyor.

Coral Travel & ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe 50 mil bonus

TÜRK HAVAYOLLARI’ nın avantajlarla dolu özel yolcu programı Miles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm seyahatlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.


Bu Haber 17.11.2014 - 14:12:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.