Kitchenette’lerin Mutfağı Dünya Mutfaklarının Usta Şefi Mehmet Öztürk’e Emanet


Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette’in mutfağından artık dünyaca ünlü mutfakların şefliğini yapmış Şef Mehmet Öztürk sorumlu.

Her zaman taze ve lezzetli yemekler sunan Kitchenette’in menüsünü mevsimsel ve misafir beklentilerini de göz önüne alarak her zaman geliştirdiklerini vurgulayan Mehmet Öztürk, Kitchenette’in yenilikçi anlayışını yemeklerine de yansıttıklarını belirtti.

Mehmet Öztürk, Kitchenette ailesine katılmadan önce yurtdışı ve yurtiçinde önemli zincirler ve otellerde çalıştı. Özellikle Akdeniz mutfakları konusunda uzman olan Öztürk, Amerika, Abu Dhabi gibi ülkelerde de saygın zincir restoran ve otellerin şefliğini yürüttü.

Yurtdışında da Türk mutfağını tanıtan programlara katılan Mehmet Öztürk dünya ve Türk geleneklerinden esinlenerek hazırlayacağı yeni yemeklerinde tazeliği ön planda tutacak. Şef Mehmet Öztürk’ün tecrübesiyle harmanladığı ve yüksek kaliteli malzemelerle sunulan Kitchenette lezzetleri görselliğiyle de hafızalarda iz bırakacak.

KITCHENETTE 10 YAŞINDA

Birbirinden lezzetli yiyecekleri en taze malzemelerden en hızlı şekilde hazırlayan Kitchenette, bu yıl aynı zamanda 10. yılını da kutluyor. Misafirlerine gösterdiği özen ve kaliteden vazgeçmeyen tarzı ile 10 yılı geride bırakan marka, yıl içinde birbirinden güzel etkinliklere imza atacak.




Bu Haber 01.04.2015 - 11:34:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.