Dünyadaki En Şanslı İnsanlarından Biri Olduğunuzu Hissetmeye Ne Dersiniz?



VIP Turizm’le doğanın en cömert davrandığı yerlerden biri olan Mauritius’a seyahat sizi büyüleyecek, ruhunuzu yükseltecek, size seçilmiş kişi olduğunuzu hissettirecek.

Mauritius sadece güneş, deniz ve kumdan ibaret değil.  Hint Okyanusu'ndaki Maskaren Adaları arasında yer alan Mauritius’ta doğanın tüm boyutlarını hissedeceksiniz. 700 bitki türünün bulunduğu volkanik adada deniz altı yaşamı deneyimleyebilirsiniz. Sonsuz deniz hazinesinde dilerseniz mavi deniz altı safarisine katılarak bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz.

 

Sükunet ve Sessizlik Vahası

Renk ve tatlarındaki kontrastlar, turkuaz deniziyle birleşince Mauritius’u sükunet ve huzur vahasına dönüştürüyor. Mauritius, geçmişin ve anın birlikte harmanlandığı zamansız bir ada. Zaman kavramı, sizin oraya sürekli ve sürekli dönmek istemenizle tanımlanacak. Buradaki seyahatiniz hafızanızda sonsuza dek yer alacak.

 


Ağırlanmaktan Çok Daha Ötesi

Mauritiuslular için her misafir, bir dost yüzü keşfetmek için fırsattır. O nedenle hiç ağırlanmadığınız kadar güzel ağırlanacaksınız.

VIP Turizm’le Mauritius seyahatinizde Constance Hotels konaklamanız size unutamayacağınız bir konfor sağlayacak.

 

 

Saf lüksün ne demek olduğunu iliklerinizde hissedeceğiniz bu deneyiminizin kusursuz olması için Constance Le Prince ve Constance Belle Mare Plage mimarisiyle ruhunuzu okşayacak romantik bir sığınak olarak hizmet veriyor. Feng Shui ilkelerine göre dizayn edilen, spa hizmetini unutamayacağınız iki hotelde de uyumu ve yaşam enerjisini deneyimleyeceksiniz.




Bu Haber 26.11.2014 - 11:02:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.