Yedinci oteli bu yıl açacak, uluslararası zincir olacak

Yedinci oteli bu yıl açacak, uluslararası zincir olacak
Altı otelle faaliyet gösteren Elite World Hotels, bu yılın ikinci yarısında İstanbul Maltepe'de bir tesis daha açacak. Şirketin St Petersburg yatırımı ise 2020'de faaliyete geçecek.


Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels, 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen EMITT 2018 Turizm Fuarı’nda yeni yatırımı Elite World Asia Hotel ile yer aldı. Zincir fuarda, İstanbul’daki beşinci, toplamda yedinci oteli olan Elite World Asia Hotel’i, tüm detayları ile sektöre tanıttı.



YENİ OTEL 2018'İN İKİNCİ YARISINDA AÇILACAK

2018 yılı içerisinde İstanbul Maltepe’de hizmet vermeye başlayacak Elite World Asia Hotel’e dair bilgiler, ilk kez EMITT Fuar’ında turizm sektörü ve zincirin iş ortakları ile paylaşıldı. Zincir, Elite World Europe Hotel’de ilk olarak uygulanmaya başlanan, BtoH konseptini (Business to Happines) Elite World Asia Hotel’de de uygulayacaklarını duyurdu.

ST PETERSBURG 2020'DE

Elite World Hotels Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, EMITT Fuarı’nda, “Önümüzdeki aylarda ekstrem bir şey olmadıkça turizm geçen yıla göre iyi geçecek. 2018’de Anadolu yakasında Elite World Asia Hotel’i, 2019’da da Sapanca’da Elite World Sapanca Hotel’i hizmete açacağız. Ayrıca global bir zincir olma yolunda temelini attığımız ilk yurtdışı otelimiz Elite World ST Petersburg’u 2020 yılı sonunda hizmete açmayı planlıyoruz.” dedi. Bezaroğlu ayrıca, kongre turizminin yeniden Türkiye’ye gelmesini temenni ettiklerini, 2018'in geçen yıla göre daha iyi geçeceğini düşündüklerini ve bu sene Avrupa'dan da yoğun talep almaya başladıklarını belirtti.

ALTI OTELLE HİZMET VERİYOR

Elite World Hotels,;İstanbul Güneşli’deki yeni yatırımı Elite World Europe Hotel’in yanı sıra İstanbul Taksim’de Elite World İstanbul ve Elite World Prestige otelleri ile, Florya E5 kavşağında yer alan Elite World Business Hotel, Van’daki Elite World Van Hotel ve Marmaris İçmeler’deki Elite World Marmaris Hotel ile hizmet sunmaya devam ediyor.




Bu Haber 02.02.2018 - 16:20:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.