Yavuz Torunoğulları FETOB başkanlığı için adaylığını açıkladı

Yavuz Torunoğulları FETOB başkanlığı için adaylığını açıkladı
Yavuz Torunoğulları, cumartesi günü yapılacak FETOB genel kurulunda aday olacağını açıkladı. Torunoğulları, daha önce de üç dönem FETOB başkanı olarak görev yapmıştı.

 
TurizmGüncel

Daha önce 3 dönem Fethiye Turistik Otelciler Birliği (FETOB) Başkanlığı görevini yürüten Yavuz Torunoğulları, 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda tekrar aday olacağını açıkladı.

Üç yıl önce kendi isteğiyle tekrar aday olmadığını belirten Totunoğulları, yeniden aday olması ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

DELEGELERİN YÜZDE 80'NİNİN DESTEĞİNİ ALDIM

"Sektördeki arkadaşların talebi üzerine tekrar aday olmaya karar verdim. Zaten kendim de aday olmak istiyordum. Şu an itibariyle mevcut 100 delegenin 80’inin desteğini almış bulunuyoruz. Cumartesi günü yapılacak genel kurul da bu iş bitmiş olacak. Geçmişte de 3 dönem başkanlık görevini yürüttüm ve iyi bir noktada bıraktım. Taahhüt edip yapamadığımız bir tane dahi işimiz yok."

ÜÇ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HAZIRLAYACAĞIZ

"Seçimden sonra toplanıp üç yıllık çalışma planımızı belirleyeceğiz.  Bölge turizminin ihtiyaç duyduğu projeleri hayata geçirmek için harekete geçeceğiz. Birliğin şu anki başkanı Zeynep hanımın aday olup olmayacağını bilmiyorum. Bu tamamen onun tasarrufunda olan bir konu. Bizim istediğimiz şey seçimin centilmence bir atmosferde geçmesi."

Yavuz Torunoğulları tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şunlar belirtildi:

Fethiye Otelciler Birliğinin  05 Mayıs Cumartesi günü  gerçekleşecek olağan genel kurulunda  önümüzdeki  dönem için  başkan adayı olmaya karar verdim. Mevcut yönetim  kurulundaki arkadaşlarla değerlendirmemizi yapıp aday yönetim kurulu listemizi yeniden şekillendireceğiz.Bu seçimin Fethiye’mize bölgemize ve ülke turizmine hayırlı olmasını diliyorum.Bizim dışımızda adayların olmasından memnuniyet duyarız. Seçimin tatlı bir  rekabet ortamında geçmesinin iyi ve doğru olacağını düşünüyoruz.Bilindiği üzere daha öncede bu görevde bulunmuştum.Üyelerimizin bu geçmişimizi dikkate alacağını ve bizi destekleyeceklerine inancımız tamdır.Bütün üyelerimize seçime katılmalarını  ve oy haklarını kullanmalarını  önemle rica ediyorum.

Saygılarımızla

Komu oyuna duyrulur

Yavuz Torunoğulları
 


Bu Haber 02.05.2012 - 14:38:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ENGİN 02.05.2012 - 04:22

    HAYIRLI OLSUN

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.