Yada Beach Club Büyükada'da açıldı

Yada Beach Club Büyükada'da açıldı
Büyükada Eskibağ plajı bu yaz Yada Beach ile yeniden doğdu. Haziran’da açılan Yada Beach Club, misafirlerini adanın en temiz ve bakir koyunda, keyif dolu bir güne davet ediyor.

Yada Beach Club Büyükada'da açıldı

Haziran’da hizmet vermeye başlayan ve kalabalıktan uzak bir kaçış noktası olma iddiasını taşıyan mekanda, sabahın erken saatlerinden geceye kadar vakit geçirmek mümkün.

GÜNÜN HER SAATİ FARKLI AKTİVİTELER

Yada Beach Club’da çoğunlukla organik malzemelerin kullanıldığı yemekler hazırlayan restoranlar bulunuyor. Yada Sushi şeflerinin ellerinden çıkma suşiler, meze konseptini yeniden yorumlayan Meze de Bistro, dünya mutfaklarının örneklerinden lahmacun, pide ve hamburger gibi atıştırmalıklara kadar zengin seçenekler sunan Mest Restaurant, denize karşı içkinizi yudumlayabileceğiniz Sunset bar ile, 3’üncü dalga kahveler ve ev yapımı dondurmalar Yada Beach Club misafirlerini bekliyor.

Yada Beach’te günün farklı saatlerine uygun tarzdaki DJ performansları, Yunan müzikleri ile sirtaki, Türk geceleri, Full Moon Party, Jazz etkinlikleri, ateş dansı ve pazar defileleri gibi etkinliklerin yanı sıra, çocuklar için de farklı aktiviteler düzenleniyor.

ÖZEL TEKNELERLE KOYA DEMİRLEMEK MÜMKÜN

Yada Beach Club misafirleri, koya İstanbul kıyılarından özel teknelerle ulaşabiliyor. Büyükada, Kartal ve Bostancı Şehir Hatları iskeleleri ile komşu adalar Burgaz ve Heybeli’den Yada Beach’in tekneleri kalkıyor. Dileyenler kendi teknesi ile de gelerek demirleyebiliyor ve hem koydaki restoranlarda yemeğini yiyip, hem de eğlenceli etkinliklere dahil olabiliyor.




Bu Haber 02.07.2015 - 11:13:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.