Wyndham Grand İstanbul Europe’a yeni genel müdür

Wyndham Grand İstanbul Europe’a yeni genel müdür
Wyndham Grand İstanbul Europe Genel müdürlük görevine Cem Lale atandı,


Turizm sektöründe 25 yıllık deneyime sahip olan Cem Lale, Kabataş Erkek Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olup İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünde İşletme masterını yaptı. Mesleğinde Turban, Milta Aldianna, Corinthia Hotels gibi  grup otellerin yöneticiliğinde yer aldı; Wyndham Grand Istanbul Europe Hotel öncesinde Titanic Hotel Bakırköy ve Mercure Hotel İstanbul Genel Müdürlüğü'nü yaptı.

WYNDHAM GRAND İSTANBUL EUROPE HAKKINDA

Şehir merkezinde yer alan İstanbul Atatürk Havalimanı’na 3.7 kilometre mesafede yer alan Wyndham Grand Istanbul Europe Hotel’in, farklı oda tipleri ve 68 m2lik 1+1 rezidans odalarla birlikte toplam 307 odası bulunuyor.

Bunun yanında otelde bünyesindeki Blue Harmony SPA & Fitness ile misafirlerine farklı bir tatil ve Spa&Fitness deneyimi sunuyor. Güneşlenme terası, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi, vitamin bar, egzersiz stüdyoları, fitness salonları ve masaj çeşitleri gibi hizmetler sunan Blue Harmony Spa&Fitness’da farklı güzellik bakım paketleri de uygulanıyor.

Lezzetli ve konforu bir araya getiren Almina Restaurant, Türk ve Dünya mutfağının en seçkin örneklerini açık büfe veya alakart menü seçenekleriyle misafirlerine servis ediyor.

Yazın tadını açık havada yaşamak isteyen misafirlere Mawi Terrace Bar’da ve Lobby Lounge Bar’da farklı kokteyl seçenekleri ve leziz menülerle her akşam canlı müzik eşliğinde hizmet veriliyor.


Bu Haber 08.08.2015 - 17:47:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.