VIP Turizm’den Körfez ülkelerinde tanıtım atağı

VIP Turizm’den Körfez ülkelerinde tanıtım atağı
VIP Turizm, Dünyanın en prestijli seyahat dergisi Conde Nast Traveller Ortadoğu baskısı, Mayıs sayısında “Lüks ve Deneyimsel Seyahat” içerikli 40 sayfalık bir Türkiye eki yayınlıyor


Conde Nast Traveller Dubai Mayıs sayısında dergi ile beraber dağıtılacak Türkiye özel ekinde, gastronomiden sağlık turizmine, lüks ve yeni otellerden tüm duyulara hitap eden özel deneyimlere, İstanbul, Bodrum, Bursa, Çanakkale, Trabzon, Kapadokya’da ilham verici aktivitelerden, özel röportajlara ve Türkiye’de emlak ve sermaye piyasalarında yatırım yapmanın avantajlarına dek pek çok konu bulunuyor.

Yeni trend konuları arasında yer alan “bleisure“ –Business & Leisure, VIP Tourism’in seyahat ve işi birleştiren turlar yaparak ve Türkiye’ye yatırım yapmayı veya emlak sahibi olabilecek kişlere de danışmanlık yapmaya yönelik hizmetler sunuyor. EV sahibi olanların seyahat harcamalarını da karşılayan VIP Turizm, ayrıca sağlık turizmi ile ilgli de hizmetler sunarak Türkiye deki sağlık imkanlarını tanıtıyor.



“Hazırlamış olduğumuz bu Türkiye ekinde, ülkemizdeki bazı özellikleri farklı şekilde ön plana çıkarmayı ve Türkiye’ye gelenleri ikinci evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamalarını amaçladık” diyen VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu’nun editörlüğünde hazırlanan özel Lüks Deneyimler Türkiye eki her yıl tekrarlanacak. Ülkemizi farklı ve deneyimsel yönleriyle tanıtan Türkiye özel eki Körfez Ülkeleri olan Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Suudi Arabistan, Katar, Umman olmak üzere 6 ülkenin raflarında, ayrıca Emirates Business & First Class Lounge ve Kabinlerinde Mayıs ayı boyunca yer alacak.

26 Nisan akşamı Palazzo Versace Dubai’de Conde Nast Traveller ın 1000’e yakın davetlisine de dağıtılacak olan Türkiye özel eki 40 000 adet İngilizce, 5000 adet Arapça basılacak. 25-28 Nisan tarihleri arasında Dubai de gerçekleşecek ATM (Arabian Travel Market) Seyahat Fuarında da seyahat profesyonellerine ve ilgili seyyahlara dağıtılacak dergi tanıtıma farklı bir boyut getiriyor.

1968 yılından bu yana dünyanın dört yanında Türkiye turizminin tanıtımına öncülük yapmış olan, yurt dışında 7 kıtaya seyahatler organize eden ve 50 ülkeden misafir ağırlayan VIP Turizm, tanıtım çalışmalarını her yıl çeşitlendiriyor.


Bu Haber 28.04.2016 - 10:28:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.