VİDEO: Uçan otel müdüründen bu kez 19 Mayıs filmi: Duvarları yıkın!

VİDEO: Uçan otel müdüründen bu kez 19 Mayıs filmi: Duvarları yıkın!
Geçen yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırladığı kısa filmle büyük beğeni toplayan, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Liberty Hotels Lykia'nın, bu yıl da genel müdür Mehmet Biçer'le hazırladığı 19 Mayıs videosu beğeni topladı.


Mehmet Biçer’in gençlere cesaret aşılayan konuşmasıyla başlayan film, eline çekici alıp odasının duvarlarını kazımasıyla devam ediyor. Atatürk’ün 1923 yılındaki Tarsus gezisi sırasında söylediği "Muhterem gençler, hayat, mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır; Galip olmak ve mağlûp olmak. Size, Türk gençliğine tevdi ettiğimiz vicdan emaneti, yalnız ve daima galip olmaktır. Ve eminim daima galip olacaksınız’’ sözünü hem duvara hem de akıllara kazıyan Mehmet Biçer, seslendirmesindeki samimi üslubuyla da tüm izleyenlerin sempatisini kazandı.



Atatürk’ün güç ve güven veren bu sözünü, gençlere bir kez daha hatırlatan film, sosyal medyada kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni alarak, günün en çok konuşulan paylaşımlarından biri oldu.

İşte iberty Hotels Lykia'nın hazırladığı 19 Mayıs filmi:



Bu Haber 21.05.2018 - 11:13:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Sevinç Güler 23.05.2018 - 12:36

    Bütün şartlar altında atamızı muhteşem anmaya devam eden Mehmet Biçer e ve Liberty çalışanlarını sonsuz teşekkürler. Video muhteşem ancak 30 ağustos bir başka güzeldi, her seferinde tüylerim diken diken oluyor.

  • Salih A. 22.05.2018 - 02:25

    Böyle bir müdür ve böyle bir insanla aynı mesleği paylaştığım için gurur duyuyorum. Daha önce 30 ağustos zafer bayramında da böyle güzel bir video çekmişti şimdi de böyle bir video ile gene güzel bir çalışma yapmış. elinize sağlık.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.