Vera Hotels, kuru temizleme sektörüne girdi

Vera Hotels, kuru temizleme sektörüne girdi
Turizm sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Vera Hotel Group, sektörden edindiği birikimi yine sektöre kazandırmak için, proje yönetimi, çamaşırhane ve distribütörlük hizmetleri verecek Vera Hizmetleri kurdu. Vera Hizmetler markası aldında hizmet verecek Vera Laundry, makinalarını 15 Nisan’da çalıştırmaya başladı.



Vera Laundry hizmetleri sektör standartların üzerinde tasarlandı. Tünel tipi yıkama makinelerin yanı sıra hizmette sürekliliği sağlamak ve talep edilen yıkama etkinliğini elde etmek amacıyla konvansiyonel yıkama gücü artırıldı.

Akdeniz Bölgesi’nde yapılan araştırmalar sonucunda çoğunluğu oluşturan yüksek yatak kapasiteli konaklama tesislerinin ürün ve hizmet alımında yüksek kalite arayışı içerisinde olduğu tespit edildi.

Bu doğrultuda 2015 yaz sezonunda hizmet vermeye başlayacak Vera Laundry Antalya, 2.400 kg/h yıkama, 2.150 kg/h kurutma, 1900 kg/h ütüleme ve1.200 kg/h havlu katlama kapasitesine sahip...

Bodrum Laundry Ege Bölgesi’nde yapılan araştırmalar sonucunda konaklama tesislerinin butik hizmet  vermeye ve hizmet alımında yüksek kalite ve hız beklentisi içerisinde olduğu tespit edildi. Bu doğrultuda teslim alınan tekstillerin en kısa zamanda iade edilmesi için tasarlanan Vera Laundry Bodrum tesisi 1.000 kg/h yıkama, 800 kg/h kurutma, 950 kg/h ütüleme ve 600 kg/h havlu katlama kapasitesiyle 2015 yaz sezonundan itibaren hizmet verecek.

 


Bu Haber 16.04.2015 - 13:06:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.