Varyap yurtdışına açılacak, Bodrum'da otel yapacak

Varyap yurtdışına açılacak, Bodrum'da otel yapacak
Bodrum Yalıkavak’ta “Elements” konseptiyle 24 adet özel malikane yapmaya hazırlanan Varyap, projeyi Fransa’nın Cannes, ABD’nin Miami, Uruguay’ın Punta del Este kentlerinin yanı sıra Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’e de taşıyacak.

 
Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, popüler gayrimenkul alanlarında özel projeler üretmeye başlayacaklarını, bunun ilk ayağını da Bodrum’da başlattıklarını vurguladı. Önümüzdeki üç yıl içinde Cannes, Miami, Seyşeller, Punta del Este gibi alanların bir ya da ikisinde arazi alarak veya ortak olarak projeler üreteceklerini kaydeden Varlıbaş, Elements konseptinin yer alacağı bölgelerle birlikte “kalıcı bir Türk markası yaratmak” hedefinde olduklarını vurguladı.
 
15 bin metrekarelik bir inşaat alanları olduğunu, 50 milyon dolarlık yatırım öngördüklerini belirten Varlıbaş, “Projeden 100 milyon dolarlık bir hasılat beklentimiz var. Sadece Türkiye’den değil, Rusya, Azerbaycan ve ABD’den müşteri hedefliyoruz” dedi.
 
Varyap Elements Yalıkavak’ta üst düzey otel hizmetleri de verileceğini anlatan Varlıbaş, dünyanın önde gelen projelerinde yaygın olan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin başlatacağı referanslı misafir uygulamasıyla, ev sahibi olmak isteyen müşterilerin, siteden en az 2 kişinin onayını alması gerekeceğini belirtti.
 
Projede, evlere 2 dakika mesafede özel tropik plajı olacak. Ayrıca dünyaca ünlü yat markasıyla işbirliği yapan Varyap, iskelede, Varyap Elemets sakinleri için bir de yat bekletecek.

BUTİK OTEL YAPACAĞIZ
 
Varyap Elements Yalıkavak’ta fiyatlar 1.5 milyon ile 3.5 milyon euro arasında değişiyor. Malikaneler, 460 metrekare ile 900 metrekare arasında değişen 5 farklı tipte tasarlandı. Malikanelerin mimarı Emre Arolat. 15 eylülde inşaata başlayacak Varyap, tamamını 2015 yazına yetiştirmeyi planlıyor. Şimdiye kadar malikanelerin 4’ü sahiplerini bulmuş.
Bodrum Yalıkavak ve Yalı Beldesinde iki arazileri daha olduğunu belirten Varlıbaş, birinde Elements’le benzer bir proje, diğerindeyse butik otel yapmayı düşündüklerini söyledi


Bu Haber 03.09.2014 - 09:47:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.