Vardar uyardı: Bazı acenteler eksiyle kampanya yapıyor, sıkıntı yaşanabilir

Vardar uyardı: Bazı acenteler eksiyle kampanya yapıyor, sıkıntı yaşanabilir
Jolly Tur’un yeni binasının tanıtım toplantısında konuşan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, sektöre yönelik uyarılarda bulundu.


Eda Özsoy – Turizm Güncel

Bu yıl büyük bir reklam kampanyasına giriştiklerini anlatan Mete Vardar, toplantıda şu noktalara değindi:

"Bu yıl çok ciddi bütçelerle tanıtımlar yaptık. Ancak ne yazık ki sektörde bazı şeyler 20 sene öncesine geri döndü. Biz bu güveni sağlamak için uğraşırken, denetim mekanizmasının işlediği bir sene olmasını öngörüyoruz. Hem iyi hizmet vermemiz, hem de fiyat politikasını doğru şekilde sunmamız gerekiyor."

BİRÇOK ŞİRKET EKSİYLE KAMPANYALAR DÜZENLİYOR

 "Ama bugün bakıldığında enteresan kampanyalar yürütüldüğünü görüyoruz. Birçok şirket şu anda eksiyle kampanyalar yapıyor. Biz şu anda hayal pazarlıyoruz. Misafirler bizlere güvenerek ödeme yapıyorlar. Ancak ne yazık ki bu yıl sıkıntılı bir sene geçirebiliriz. Bu yıl iç pazar yılı olacak bunu negatife çevirmemeliyiz. İnşallah denetim mekanizmasının işlediği bir yıl olur. Yeni videomuzla, sektörü duyarlılığa sevk ediyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB ciddi bir çalışma yapıyor. ‘Tatiliniz rezil olmasın’ diye bir kampanya yürütüyorlar. Ciddi denetimler başladı. Bu yıl bölgedeki boşluktan dolayı arzu etmediğimiz görüntüler çıkmaya başladı. Size net bir tablo koyuyorum. Sizler araştırırsanız bu tabloyu bulabilirsiniz."


Bu Haber 25.02.2015 - 12:25:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.