Ünlü oyuncu ve eşi otel lobisinde saldırıya uğradı

Ünlü oyuncu ve eşi otel lobisinde saldırıya uğradı
Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Eli Yılmaz, Etiler'de bulunan Le Maridien Hotel'in lobisinde üç kişinin saldıısına uğradı.


Oyuncu Hakan Yılmaz, eşiyle birlikte konaklamak için gittiği İstanbul-Etiler'deki Le Meridien Hotel'de 3 kişinin saldırısına uğradı.

Hüriyet'te yer alan habere göre, Yılmaz çiftinin otele giriş yaptığı sırada yanına yaklaşan Deniz Vural, koruması ve arkadaşı Erdal Gökçe Hakan Yılmaz ve eşine saldırıda bulundu.



İddiaya göre Vural Yılmaz'a, "Sen beni tanıyor musun" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı.

SERBEST KALDILAR

Bu sırada saldırganlar, Elif Yılmaz'ın kafasına da sert bir cisimle vurdu. Otel çalışanlarının araya girip dayağı durdurma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra otele gelen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe, polis merkezine götürüldü. Yüzü ve gözünün yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Hakan Yılmaz ile eşi hastanede tedavi edilip, darp raporu aldı.

Ünlü oyuncu daha sonra karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Yılmaz ve eşinin şikayeti sonrası polis, otelin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İfadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.


Bu Haber 08.12.2017 - 08:51:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.