Ünlü kruvaziyer şirketi İstanbul çıkışlı turlara başlayacak

Ünlü kruvaziyer şirketi İstanbul çıkışlı turlara başlayacak
Norwegian Cruise Line, 15 yıllık aradan sonra Asya ve Avustralya’ya geri dönüyor. Kruvaziyer şirketi, 2016 Kasım’ından itibaren, İstanbul çıkışlı turlara da başlayacak.


TurizmGüncel

Şirketin, 2016-17 kış sezonunu kapsayan destinasyon artışı, rakip şirketler Carnival Corporation ve Royal Caribbean’ın özellikle Çin olmak üzeri bölgeye olan kapasitelerini artırma kararlarının ardından geldi.

Şirket, Asya ve Avustralya'da pek çok turun yanında, Norwegian Spirit gemisi ile Kasım 2016-Mayıs 2017 tarihleri arasında, İstanbul, Barcelona ve Venedik kalkışlı, pek çok farklı güzergaha sahip olan Akdeniz turlarına da başlayacak.

Yeni güzergahlar, bu ayın sonunda satışa sunulacak.

Yeni destinasyonlar hakkında açıklamalarda bulunan Norwegian Cruise Line Başkanı Andy Stuart, konuklarını uzun süredir ziyaret etmedikleri ve daha önce hiç gitmedikleri destinasyonlara taşımak için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Stuart, ‘’Konuklarımız, dünyanın 4 bir yanındaki destinasyonlarda, yeni kültürler, yeni tatlar ve tecrübeler kazanabilecek. Bunun için yalnızca bavullarını almaları ve gerisini bize bıraklamaları yeterli.’’ şeklinde konuştu.





Bu Haber 04.08.2015 - 12:20:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.