Ünlü futbolcu Samuel Eto'o, IATI'nin katkılarıyla Antalyaspor'da

Ünlü futbolcu Samuel Eto'o, IATI'nin katkılarıyla Antalyaspor'da
Ünlü futbolcu Samuel Eto'o IATI'nin katkılarıyla Antalyaspor'a transfer oldu. Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen imza törenine 1000'den fazla Antalyasporlu taraftar katıldı.


Törende konuşan Antalyaspor Asbaşkanı ve IATI CEO'su turizmci Levent Aydın, "Samuel Eto'o yaşayan bir efsanedir. Afrika kıtasının gelmiş geçmiş en çok gol atan futbolcusudur. Antalyaspor filmi yeni başlıyor, çok aksiyonlu, gişe rekorları kıracak. Stadımız 33 bin kişilik. Kiminizin parasına, kiminizin duasına, kiminizin de giriş biletinize ihtiyacımız var. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Süperlige yeniden yükselen Antalyasporun en önemli sponsorlarından olan IATI, Samuel Eto'o transferine de sponsor olmuştu. Antalyaspor forma sponsoru da bu sene yine IATI olacak.

Törende konuşan Samuel Eto'o "Beni geldiğim ilk günden itibaren iyi karşılayan Antalyaspor’un değerli taraftarına teşekkür ediyorum. Antalyaspor olarak takım arkadaşlarım, hocalarım ve başkanlarına sesleniyorum. Küçük ama çok güzel bir tarih yazacağız. Hep birlikte çok güzel başarılara imza atacağız" diye konuştu.

Antalyaspor’un yeni sezona 33 bin kişilik statta başlayacağını anlatan Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer de  "Yeni statta Antalyaspor’un Türkiye’de seyirci ortalamasının üzerinde olacağının göstergesi sizlersiniz. Kurmakta olduğumuz süper Antalyaspor takımına Eto’o’yu dahil ettik, önümüzdeki günlerde yeni yıldızlar dahil edeceğiz" dedi.





Bu Haber 08.07.2015 - 09:45:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Antalyalı 08.07.2015 - 04:17

    L101vent AYDININ Antalyamız icin iki adet Okulda yapırmıstı zamanında. Keske tum iş adamları onun kadar duyarlı olsa . Allah yolunu acık etsin .

  • Saban Kara 08.07.2015 - 11:19

    Bildiğim kadarı ile Sn. Aydın geçen senede Antalyasporuun en zor yılında, en büyük destekçilerindeni.Kenisini Bir Antalyalı ve Antalyasporlu olarak tebrik ediyorum.Keni şirketi gibi Antalyasporuda global bir kulup olma yolunda destekliyor.Milyon dolarlık otel yöneticilerinin yapamadıgını sagolsun kenısı gerceklestırıyor.Helal olsun...

  • Antalyasporlum 08.07.2015 - 10:24

    L101vent Beye ve IATIye futbol takımımıza ve şehrimize katkıları için teşekkür ederiz. Bu hamle hem Antalyaspora hem de Antalya turizmine olumlu katkılarda bulunacaktır. Bu transfer haberi çıktığından beri Antalya şehrinin adı tüm büyük uluslararası medyalarda geçiyor, BBC, The Guardian, Indepenent, vs.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.