Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nın kazananları belli oldu

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nın kazananları belli oldu
Bu yıl 5’incisi düzenlene ve 57 ülkeden 705 eserin değerlendirildiği Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda kazanan karikatüristler belli oldu. Rusya'dan Andrei Popov’un eseri birinci olurken, ABD’den Felipe Galindo’nun eseri ikinci, Ukrayna’dan katılan Sergei Semendyaev’in eseri de üçüncü oldu.

 
Türkiye’nin dünya turizm alanındaki bilinirliğinin artırılması ve çizerlerin dünyasından turizm olgusunun nasıl göründüğünü anlamak için düzenlenen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nın 5'ncisini kazanan karikatüristler belli oldu. 

57 ülkeden 705 eserin değerlendirildiği uluslararası yarışmada Rusya'dan Andrei Popov’un eseri birinci olurken, ABD’den Felipe Galindo’nun eseri ikinci, Ukrayna’dan katılan Sergei Semendyaev’in eseri de üçüncü oldu. Yarışmanın fikir babası rahmetli Prof. Atila Özer  adına verilen Özel Ödüle ise Belçika’dan katılan Luc Vernimmen’in eseri layık görüldü. Yarışmada mansiyon kazanan sanatçılar ise şöyle belirlendi: Provijn Stefaan (Belçika), Pavel Constantin (Romanya), Santiago Cornejo (Arjantin) Cemalettin Güzeloğlu (Türkiye) ve Engin Selçuk (Türkiye).

TUYED (Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği) ile Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi'nin işbirliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve Er Yatırım , Club Nena, Club Calimera Serra Palace ve GMC Organizasyon sponsorluğunda gerçekleştirilen 5.Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri Antalya Manavgat’ta düzenlenecek törende takdim edilecek. Ödül töreni 25 Nisan Cuma günü Antalya Manavgat’taki Club Calimera Serra Palas’ta saat 19:00’da gerçekleştirilecek.
 


Bu Haber 21.04.2014 - 17:24:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.