Ukrayna, Putin resimli tişört yüzünden fahri konsolosu görevden aldı

Ukrayna, Putin resimli tişört yüzünden fahri konsolosu görevden aldı
Antalyaspor Asbaşkanı, IATI CEO'su ve aynı zamanda Ukrayna'nın Antalya Fahri Konsolosu olan turizmci Levent Aydın, 7 Temmuz’da Samuel Eto’o’nun imza törenine Rusya Devlet Başkanı Putin’in resmi bulunan tişörtle katılmıştı. Bunun üzerine, Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, Fahri Konsolos Aydın’ın görevinden alındığını açıkladı.


Antalyaspor Asbaşkanı, IATI CEO'su ve aynı zamanda Ukrayna'nın Antalya Fahri Konsolosu olan  turizmci Levent Aydın, 7 Temmuz’da Samuel Eto’o’nun imza törenine Rusya Devlet Başkanı Putin’in resmi bulunan tişörtle katılmıştı. Aydın’ın, Putin resimli tişörtüyle imza törenine katılımı ile ilgili haberler, Rus ve Ukrayna basınında geniş yer aldı. Bunun  üzerine, Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, Fahri Konsolos Aydın’ın görevinden alındığını açıkladı.

Klimkin, “Aydın, çok sayıda Ukraynalı vatandaşa yardımcı oldu. Ama konu, prensip meselesi. Ben onun fahri konsolosluk görevinin sona erdirilmesi kararı aldım” dedi.



Bu Haber 14.07.2015 - 10:04:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • abartmayalım 14.07.2015 - 02:33

    Bence kimsenin şok falan olduğu yok. Konu abartılıp hiç olmayacak yerlere çekiliyor. Mesaj verilmek için yapılmış bir hareket değil. Ayrıca bu sezon turizm çok kötü. Böyle polemikleri abartmanın turizme ne katkısı olur ki?

  • komik 14.07.2015 - 12:53

    l101vent kafayı sıyırmış anlaşılan))

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.