Uçak kaçtı hayatları kurtuldu: İki aile son anda kaybolan uçağa binemedi

Uçak kaçtı hayatları kurtuldu: İki aile son anda kaybolan uçağa binemedi
Bir uçağı kaçırdığınızda başınıza her zaman kötü şeyler gelmez. Kaybolan AirA sia uçağını kaçıran Endonezyalı iki aile için de öyle oldu.


TurizmGüncel


Endonezya'nın Surabaya kentinden Singapur'a gitmek üzere havalandıktan sonra kaybolan AirAsia'ya ait A320 - 200 tipi uçak aslında eksik yolcuyla uçuyordu. Russia Today'da yer alan habere göre, uçakta olması gereken 23 yolcu eksikti. 5 ve 10 üyeli iki Endonezyalı aile de uçağı kaçıranlar arasındaydı. Uçağa binmeleri durumunda kayıp yolcular arasına karışacaklardı ancak şu anda hayattalar ve kaçırdıkları uçağın kendileri için en iyi Christmas hediyesi olduğunu söylüyorlar.

Üç çocuğu ve eşiyle birlikte Singapur'a tatile gitmek için mart ayında tüm planlarını yapan Chandra Susanto, babasının aniden rahatsızlanması nedeniyle uçağını iptal etmiş. Bu iptal, 5 aile üyesinin hayatta kalmasını sağlamış. Susanto, "Bu benim için zor bir kararadı. Çünkü çocuklarım büyük bir düş kırıklığı yaşadı. Uzun zamandır bu anı bekliyodu" diyor.

Kaybolan Air Asia uçağını kaçıran diğer aile ise Cahyonom ailesi. Ari Putro Cahyonom ve eşi Christianawati, hava yolu şirketinin kendilerine gönderdiği "uçağın erkene alındığı" emailini geç görünce uçağı kaçırmışlar. 10 kişilik aile grubunda, 7 ve 11 aylık iki tane de bebek bulunuyordu. Ari Putro Cahyonom, "Check - in yapıp kapıya yöneldiğimizde hala bir grubun uçağa bindiğini gördük. Ancak tam kapıya ulaştımızda boardingin bittiğini söylediler ve uçağa binemedik. Bu, ailemize verilmiş en büyük Christmas hediyesi." diyor.


Bu Haber 29.12.2014 - 12:04:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.