TÜROFED'den 10'uncu yıl açıklaması

TÜROFED'den 10'uncu yıl açıklaması
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED)'nun 10'uncu yılı sebebiyle bir açıklama yayımlayan TÜROFED Başkanı Osman Ayık, ''Sivil toplum örgütlerinin yararına inanan tüm sektör bileşenlerini federasyonumuza davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.


TÜROFED tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

''Bugün 14 bölgesel derneğimiz ve bunlara bağlı Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli 2 bin 500 üyesiyle, Türkiye ibaresini hak edecek bir nitelikle otelcilerimizi bir araya getirmiş olmaktan mutluyuz.

Temel hedefimiz, ülkemizde faaliyet gösteren Bakanlık ve belediye belgeli ayrımını ortadan kaldırarak, tüm konaklama ve yeme içme tesislerini tek bir şemsiyenin altına toplamaktır. Kolay bir hedef olmadığını biliyoruz, ancak göstereceğimiz çaba ve gerçekleştireceğimiz etkinliklerle hedefimize doğru yürüyeceğiz. Sorunlarımızı ancak birleşerek aşabiliriz. Sivil toplum örgütlerinin yararına inanan tüm sektör bileşenlerini federasyonumuza davet ediyorum. Bu vesile ile bugüne kadar sektörümüzün gelişmesine katkıda bulunanlara, TÜROFED’in kuruluşundan bu yana emeği geçenlere, sektörümüzde çalışan tüm emekçilere şükranlarımı sunarım.''



Bu Haber 30.06.2015 - 16:31:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.