TÜROB ve THY İrlandalı turizmcileri ağırlıyor

TÜROB ve THY İrlandalı turizmcileri ağırlıyor
Türkiye Otelciler Birliğ ve THY ile iş birliğiyle gerçekleştirilen tanıtımlar kapsamında bu kez İrlandalı turizmciler İstanbul’a geldi.


Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) tanıtım faaliyetleri hem yurt içinde hem yurt dışında kesintisiz olarak sürüyor. TÜROB ve Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen proje ile dünyanın dört bir yanından davet edilen profesyonel turizmciler tanıtım amaçlı olarak ağırlanırken, bu kez İrlandalı turizmciler İstanbul’a geldi.

Organizasyon kapsamında, İrlanda'dan davet edilen seyahat acentelerinin yöneticileri, İstanbul destinasyonuna yönelik bir tanıtım programına dahil edildi. İrlanda’nın, yurt dışı (outgoing) satışı yapan önde gelen 10  seyahat acentesinin üst düzey yetkilileri 9 Aralık’a kadar İstanbul'da, Ramada Taksim Hotel ev sahipliğinde ağırlanarak, şehrin turizm ürünlerini yakından inceleme imkanı bulacak.

5 AYDA BİNDEN FAZLA TURİZMCİ AĞIRLANDI

TÜROB ve THY iş birliğiyle son beş ayda binden fazla yabancı turizmci ağırlandı. Söz konusu organizasyonlarda başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin ‘güvenli’ bir ülke olduğu mesajı veriliyor.


Bu Haber 08.12.2016 - 14:13:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.