Turnuvaya sponsor oldu, dolulukları tavan yaptı

Turnuvaya sponsor oldu, dolulukları tavan yaptı
Yaklaşık 7 ay önce kapılarını açan Nidya Hotel Esenyurt, TEB BNP Paribas Istanbul Cup'ın resmi sponsoru oldu. Otelin İşletme Müdürü Özdoğan Karagedik, tesisin hizmete girmesinden kısa süre sonra yüzde 55 doluluk yakaladıklarını; turnuva ile birlikte ise doluluğun tavan yaptığını ifade etti.


TurizmGüncel

Nidya Hotel Esenyurt İşletme Müdürü Özdoğan Karagedik, grubun yeni yatırım planlarını ve TEB BNP Paribas Istanbul Cup'a resmi sponsor olma sürecini değerlendirdi.

LOKASYONUMUZ ÇOK İYİ

Nidya Hotel Esenyurt'un Ocak 2015 tarihinde hizmet vermeye başladığını kaydeden Karagedik, tesisin grubun şehir otelciliğinde büyüme stratejisinin bir parçası olduğunu ifade etti. Nidya Hotel Galataport İstanbul’dan sonra şehirde hizmet vermeye başlayan ikincinci otellerinin Nidya Hotel Esenyurt olduğunu belirten Özdoğan Karagedik, "Henüz 7 ay önce hizmet vermeye başlamamıza rağmen beklentilerin üzerinde bir doluluğa ulaştık. Yakaladığımız doluluğun en büyük nedeni ise lokasyon. Otelimiz, Atatürk Havalimanı ile Çorlu arasında yer alan yaklaşık 700 sanayi kuruluşuna, Tüyap’a ve Garanti Koza Arena'ya yakın bir mesafede. Asıl hedefimiz ise misafir memnuniyetini en üst seviyede tutarak  müşteri devamlılığını sağlamak." dedi.

SPOR ALANINDA BAŞKA SPONSORLUKLARIMIZ DA VAR

Karagedik turnuvaya sponsor olma süreçleri hakkında ise şunları söyledi;

"Türk tenisinin ve tenisçisinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla TEB BNP Paribas Istanbul Cup’a sponsor olduk ve bu sponsorluk yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerinden  yalnızca biri. Grubumuzun spora ve sporcuya verdiği destek sadece İstanbul ve tenis ile sınırlı değil. Datça'daki otelimiz Datça Perili Bay Resort ile İstanbul Yelken Kulübü'nün birlikte düzenlediği kamplarda  ülkemizin dört bir yanından gelen ve yelken sporuna gönül vermiş yüzlerce sporcu rüzgarın, denizin ve özgürlüğün tadına doyasıya varırken unutulmayacak anılar ile evlerine geri dönüyorlar."



TÜRKİYE'DE YAPILAN EN BÜYÜK ULUSLARARASI TURNUVA

Nidya Hotel Esenyurt olarak, Türkiye'de gerçekleştirilen en büyük uluslararası tenis turnuvasına sponsor olmalarının kendileri açısından çok sevindirici olduğunu ifade eden Karagedik, bu ve benzeri aktivitelerin yaygınlaşmasının kentin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını söyleyerek şu noktaların altınız çizdi:

DOLULUK TAVAN YAPTI

"Havalimanına yakın olmamızdan dolayı sporcuları ağırlamak açısından büyük bir avantaja sahibiz. Öte taraftan, odalarımız normal otel odalarına göre çok geniş. Bu da sporcuların konaklaması için uygun. Çünkü tenis oyuncuları turnuvalara ya da antrenmanlara asla tek başına gelmiyor. Yanlarında mutlaka masörleri, antrenörleri, aileleri oluyor. Garanti Koza Arena’nın müşterileri yalnızca turnuva için gelenlerden oluşmuyor; burayı yıl boyunca kullanan sporcular da var. Şu anda doluluğumuzun yüzde 80’ini turnuvaya katılan sporcular oluşturuyor. 27 Nisan-3 Mayıs döneminde düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Open erkekler turnuvasında da buna benzer bir ‘doluluk patlaması’ yaşamıştık. Sporcular, sporcuların antrenörleri, ekipleri ve maçları izlemek için yakın ülkelerden gelen misafirlerin, getirmiş olduğu bir doluluk bu."






Bu Haber 24.07.2015 - 14:32:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.