Türkiye'nin en büyük termal otelinin açılışını Başbakan yapacak

Türkiye'nin en büyük termal otelinin açılışını Başbakan yapacak
Türkiye'nin en büyük Termal oteli olan Güral Afyon Termal Oteli'ni, 5 Mayıs'ta Afyonkarahisar'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açması planlanıyor.


NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Afyonkarahisar ve Türkiye için saptadıkları hedefi açıkladı. Gür, "Termal turizme yeni bir anlayış getirmek amacıyla yola çıktık. Kendimize ilke edindiğimiz hizmet ve kalite anlayışını burada da sonuna kadar uygulayacağız. Biz Termal turizm konusunda üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz ve her zaman bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
NG Hotels & Resorts Turizm Grup Koordinatörü Kamil Berk de otelin temelini Mayıs 2010'da attıklarını ve deneme açılışını da nisan ayında yapacaklarını kaydetti.  Mayıs ayında otelin Başbakan Erdoğan tarafından açılmasını beklediklerini belirten Berk, açıldığı tarihte 265 kişiye istihdam sağlayacak olan otelin birçok ilki de gerçekleştirdiğini ifade etti.
 
Personelin yüzde 60'a yakınının sıfır tecrübe ile işe alındığını marka standartları ve kurum kültürü doğrultusunda toplam 6 bin 710 gün eğitim gördüklerini kaydetti. Otel Müdürü Serdar Tütüncü de Güral Afyon Otel ile birlikte yeni bir dönemin başlayacağına inandığını kaydetti. 20 yıldır Afyonkarahisar'da olduğunu, bu süre içinde şehrin gelişmesine tanıklık ettiğini hatırlatan Tütüncü, Afyonkarahisar'da Termal otel dönemini başlatan herkese teşekkür etti.

 


Bu Haber 29.03.2012 - 11:44:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.