Türk yazılımcıların geliştirdiği portal dünya listesinde

Türk yazılımcıların geliştirdiği portal dünya listesinde
Türk yazılım uzmanları tarafından geliştirilen Travelaps Seyahat Portalı Çözümleri, global CIO Review dergisinde “Gelecek Vaadeden En iyi 20 Seyahat ve Konaklama Çözüm Sağlayıcıları” listesine girmeyi başardı. Listede Travelclick, NCR gibi önemli markalar da yer alıyor.


CIO Review’in, Travelaps.com’un sunduğu  çözümlerinden ve Travelaps.com Genel Müdürü Kemal Oral’ın değerlendirmelerinden tam sayfa olarak bahsettiği haberde; rezervasyon sistemleri, ödeme süreçleri ve pazarlama yönetimi konularında seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin önündeki tüm engellerin kaldırıldığı ifade ediliyor. 550 milyar dolarlık bir sektör içinde online seyahat portallarının büyük oranda öne çıktığı belirtilirken, Travelaps.com’un acentenin karını maksimize eden  çözümlerinin işlevselliği ve kapsamlılığına işaret ediliyor.

Bir TUBİTAK projesi olarak doğan ve aldığı destek ile 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak son kullanıcıyla buluşan Travelaps.com hakkında, klasik seyahat çözümleri dışında sağlık turizmi konusunda da hizmet verildiği ve dünyanın her yerindeki hastaları en doğru sağlık merkezleri ile buluşturma konusunda çözümler geliştirildiğine dikkat çekiliyor.

CIO Review, 1987’de ABD’de kurulan, şirketlerin bilgi teknolojileri yöneticilerine ve teknoloji konusunda karar vericilere hitap eden global bir aylık teknoloji dergisidir. Genel olarak teknoloji dünyasıyla ilgili güncel gelişmeleri ve haberleri yayınlamaları yanında, otomotiv, telekom, lojistik, üretim, tıp, hızlı tüketim gibi sektörlerde dünya çapında sistemleri ve çözümleri inceleyerek yıllık Global İlk 20 Listesi'ni hazırlıyor.


Bu Haber 28.06.2016 - 16:23:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yalan Haber

    Cemal Oral 30.01.2023 - 04:48

    CioReview'in 3000 USD veren herkesi bu listeye koyduğunu bilmeyen yok, kimi kandırıyorsunuz???

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.