'Türk oteller TripAdvisor'ın gücünden daha fazla yararlanacak'

'Türk oteller TripAdvisor'ın gücünden daha fazla yararlanacak'
Tripadvisor’un Türkiye Yöneticisi Gianluca Laterza, IATI ile yaptıkları işbirliği sayesinde Türkiye’deki otellerin Tripadvisor’un gücünden daha fazla yararlanacağını belirtti.


IATI ile işbirliğine giden Tripadvisor’un Türkiye Yöneticisi Gianluca Laterza önemli açıklamalarda bulundu:

"IATI ile olan işbirliğimizi açıklamaktan büyük mutluluk duyuyorum çünkü bu işbirliği sayesinde  Türkiye’deki oteller  Tripadvisor’un gücünden daha fazla yararlanacak. Tripadvisor ziyaretçi sayısı açısından düyanın en büyük seyahat sitesi ve özel içeriği ile seyahat edenlerin en uygun seyahati planlamalarına olanak sağlıyor. Dünyada Tripadvisor sitesi kadar ziyaretçi çekebilen başka bir site yok. Ama artık Tripadvisor aynı zamanda dünyanın en büyük medya şirketlerinden birisi haline geldi ve oteller bu ziyaretçi trafiğini satışa dönüştürme imkanına kavuştu. Business Listing, Tripconnect ve Instant Booking uygulamalarımız ile oteller seyahat edenlere ulaşıp doğrudan rezervasyon alabiliyorlar. Business Listing ve Instant Booking uygulamalarımız mobil cihazlarla tam uyumlu çalışıyor, bu da dönüşüm oranına önemli katkı sağlıyor."

"Bu anlaşma herkes için kazançlı bir anlaşma. Tripadvisor’ın hedefi  Türkiye'deki otellerin en iyi partneri olmak. Tripadvisor üzerinden önemli sayıda ziyaretçi trafiği alacak oteller de bu potansiyeli satışa çevirerek online satış değerlerini arttıracaklar. Türkiye Konaklama Sektörü büyük bir altın madeninin üzerinde oturuyor ve çok az kişi bunun farkında. Gelin hep beraber bu hazineyi gün yüzüne çıkaralım."

"IATI ile olan işbirliğimiz sayesinde oteller Business Listing ürünümüzü daha avantajlı fiyatlarla ve ödeme seçenekleriyle sahip olacaklar."


Bu Haber 04.05.2015 - 11:14:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Tebrikler 04.05.2015 - 04:08

    Tebrikler IATI

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.