Türk Hava Yolları ikramlarda kısıtlamaya gitti

Türk Hava Yolları ikramlarda kısıtlamaya gitti
Türk Hava Yolları, iç ve dış hat uçuşlarında sunduğu alkollü ve alkolsüz içeceklerle, iç hat uçuşlarındaki ikramlarında kısıtlamaya gitti.


Türk Hava Yolları, iç hatlarda ve bazı kısa mesafe dış hatlarda yaptığı ikramlarda kısıtlamaya gitti. Kokpit Aero'nun haberine göre, ekonomide verdiği soğuk servis yerine iç hatlarda sunulan sıcak sandviç ile kek yüklemesi başlayan THY, sunduğu içecek sayısında da kısıtlamaya gitti.

İÇ HATLARDA HANGİ İÇECEKLER KALDIRILDI

İç hat uçuşlarında ekonomi sınıfında yolculara verilen domates suyu, gazoz, elma suyu ikramdan kaldırıldı. THY iç hat seferlerinde ekonomi sınıfında alkollü içecek servis etmiyor.

KISA DIŞ HAT SEFERLERİNDE KALDIRILAN İÇECEKLER

THY bir süre önce soğuk ikram yerine vermeye başladığı sıcak sandviç ve kek uygulamasıyla içecekler konusunda da değişikliğe gitti. Buna göre kısa dış hat seferlerinde içecek mönülerinden gazoz, buzlu çay, tonik, Pepsi Cola, Pepsi Light gibi alkolsüz içeceklerin yanı sıra viski, votka, rakı ve cin de kaldırıldı.

HANGİ ALKOLLÜ İÇECEKLER VERİLİYOR

Kısa mesafeli dış hat seferlerinde yerli ve yabancı olmak üzere iki çeşit kırmızı-beyaz şarap ile bira yükleniyor. Business class’ta ise standart alkollü içecek servisi gerçekleştiriliyor. Bu içeceklerin sayıları için de detaylı ölçümler gerçekleştirilecek. Talebe göre yükleme yapılacak.

THY’NİN KISA DIŞ HAT UÇUŞLARI HANGİLERİ?

Soçi, Beyrut, Köstence, Bükreş, Selanik, Karadağ, Atina, Odesa, Dubrovnik, Kherson, Priştina, Üsküp, Tiran, Belgrad, Cluj, Dnipropetrovsk, Kiev, Saraybosna, Sofya, Varna, Astrahan, Budapeşte, Erbil, Hurghada, Ljubljana, Nahçıvan, Prag, Salzburg, Varşova, Bağdat, Batum, Graz, Süleymaniye, Lviv, Napoli, Rostov, Tiflis, Zagrep, Bologna, Kahire, Bakü, Oblasti, Malta, Necef, Şarm el Şeyh, Moskova Vnukovo, Katanya, İskenderiye, Kösice, Minsk, Zaporijya, Stavropol, Vilnius.

BU HATLARDAN HANGİLERİNDE ALKOL SERVİSİ YOK

THY; Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Necef, Kahire, İskenderiye hatlarında uzun süredir alkol servisi yapmıyor.



Bu Haber 10.01.2017 - 11:18:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.