Türk acenteler ile Hala Abu Dhabi arasında işbirliği anlaşması

Türk acenteler ile Hala Abu Dhabi arasında işbirliği anlaşması
Etihad Havayolları’nın destinasyon yönetimi birimi Hala Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’yi, Türkiye’den yola çıkan yolcuların birinci transit destinasyon tercihi haline getirmek için önde gelen seyahat acenteleri Intra Travel, Travel Service ve Moris Travel ile anlaşma imzaladı.


Etihad Havayolları’nın “Abu Dabi’de Duraklama” programı kapsamında yapılan işbirliği ile Intra Tourism, Travel Servisve Moris Turizm; Hala Abu Dhabi’nin öncelikli satış anlaşması yaptığı dünya genelindeki 45 tur operatörü arasına girdi.

“Abu Dabi’de Duraklama” programı, Türkiye’den veya diğer ülkelerden yola çıkan yolcuların seyahatlerine Abu Dabi’de ara vermeleri durumunda ücretsiz konaklama, vize ve golf sahası girişi gibi özel fırsatlardan faydalanmasını sağlıyor. Bu özel fırsatlar için Etihad Havayolları’nın internet sitesinin yanı sıra öncelikli satış anlaşması imzalanan 45 tur operatörü üzerinden de rezervasyon yapılabiliyor.

Program kapsamında, Etihad Havayolları’nın dünya genelindeki satış ekiplerinin üyeleri arasından destinasyon ve ürün şampiyonları seçildi ve ilk iki grup şampiyon, öncelikli satış sözleşmesi imzalanan tur operatörlerinin temsilcileriyle Abu Dabi’de bir araya gelerek fırsatlar ve destinasyon ile ilgili eğitim aldı.

Etihad Havayolları’nın Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner, halihazırda Etihad Havayolları biletlerini başarıyla satan öncü tur operatörlerinin “Abu Dabi’de Duraklama” programına dahil olmasından heyecan duyduklarını belirtti: “Yeni işbirliklerimiz Abu Dabi’yi hareketli bir tatil destinasyonu olarak tanıtarak ve yolculara cömert fırsatlar sunarak emirliğe gelen turist sayısını arttıracak.”

‘Abu Dabi’de Duraklama’ programı kapsamında şu fırsatlar sunuluyor:

• Essential Duraklama Paketi – Yolcular minimum iki gece konaklamaları durumunda ilk gece için ücret ödemiyor.

• Premium Duraklama Paketi – Premium kabinlerde seyahat eden yolcular yararlanabiliyor. Abu Dhabi’deki beş yıldızlı bir otelde First Class yolcuları iki gece, Business Class yolcuları ise bir gece ücretsiz konaklayabiliyor.

• Transit Golf Duraklama Paketi – Abu Dabi’de 6 ile 12 saat arasında kalacak olan transit yolcular Yas Links’te havuzu ya da dokuz delikli golf sahasını kullanabiliyor.

• Ücretsiz Vize Duraklama Paketi – BAE’ye giriş için vize alması gerekenlerin iki gecelik konaklama rezervasyonu yaptırmaları halinde vizeleri Hala Abu Dabi tarafında ücretsiz olarak sağlanıyor.


Bu Haber 28.01.2015 - 15:38:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.