Turizmci Nesrin Göçhan, CHP’den milletvekili adayı oldu

Turizmci Nesrin Göçhan, CHP’den milletvekili adayı oldu
Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden olan Eski Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Göçhan, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimlerde CHP’den Adana Milletvekili Adayı oldu.

 
Nesrin Göçhan, yazılı açıklamasında, 1 Kasım Pazar Günü yapılacak seçimlerde Meclise girmesi halinde turizmin yanı sıra, kadın haklarının korunmasında da çalışmalar yapacağını söyledi. CHP’nin Adana’da birinci parti olması için var gücüyle çalışacağını belirten Göçhan, ‘’Partimizi iktidar, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için çalmadık kapı girmedik ev bırakmayacağız’’ dedi.
 
Uzun yıllar turizm sektöründe aktif şekilde çalıştığını belirten Göçhan, şöyle devam etti:
 
“Türkiye Seyahat Acentları Birliği (TÜRSAB) merkez bünyesinde çeşitli komitelerde buldum. TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Başkanlığı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeliği ve TÜRSAB Başkan Danışmanlığı gibi görevlerde yer aldım.
 
Bu nedenle, turizmin sorunlarını çok iyi biliyorum. Adana’nın ve ülkemizin turizm sektöründe çözülemeyen sorunları konusunda ağırlıklı çalışmalarda bulunacağım. Bölgesel turizmin geliştirilmesinde, turizm odaklı projelerde uluslararası sektörle işbirliği yapılmasında öncü olacağım. Turizm sektöründe devlet teşviklerinin artırılması, turizm eğitiminin uluslararası projelerle desteklenmesi konusuna ağrılık vereceğim.  Mecliste, turizmcilerin sorunlarının çözümü ve Adana için çalışacağım.’’

'GENÇLERDEN FAYDALANMAK LAZIM’

Türkiye nüfusunun yüzde 24’ünün gençlerden oluştuğunu ifade eden Göçhan, “Bu gençlerden faydalanmak lazım. Turizmin sosyal boyutu geniş. Gençlerin ve kadınların sosyal gelişimlerine fayda sağlayacak, onları dünya insanlarıyla buluşturacak, kültürel bir alışveriş olacaktır. Dolayısıyla gençlerin ve kadınların hem gelişmesine katkı sağlayacak, hem de kendilerine meslek edinecekler” diye konuştu.
 


Bu Haber 20.09.2015 - 16:35:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.