Tur operatörleri Sisi ile görüşmek için sıraya girdi, şimdi de TUI Travel

Tur operatörleri Sisi ile görüşmek için sıraya girdi, şimdi de TUI Travel
Geçtiğimiz günlerde Thomas Cook CEO'su Harriet Green'in Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah El Sisi ile görüşeceğini açıklamasının ardından, bir açıklama da Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI'den geldi. Yapılan açıklamaya göre, TUI Travel'ın CEO yardımcısı Johan Lundgren de 17 Kasım'da El Sisi ile görüşecek.


TurizmGüncel

TUI Travel'ın CEO yardımcısı Johan Lundgren'ın 17 Kasım'da Mısır Cumhurbaşkanı El Sisi ile bir görüşme gerçekleştireceği açıklandı. Görüşmede, Avrupalı tur operatörlerinden bir delegasyon ve turizm endüstrisinden başka isimlerin de yer alacağı kaydedildi.

Yapılacak görüşmenin konusu ise ellbette belli. Mısır'ın resmi otoriteleri ve diğer paydaşlarla, bu ülkeye dönük ziyaretçi sayılarının nasıl arttırılabileceği, ne tip ortak çalışmalar yapılabileceği konularında fikir alış verişinde bulunmak.

Yapılacak görüşmeye dair açıklama yapan Johan Lundgren, "Biz uzun süredir Mısır'da pazar lideri olduk ve müşterilerimiz bu ülkeye gitmeyi seviyor. Yılın tüm zamanlarında turist çekebilen bir destinasyon. Mısır'da, yıllar boyunca servisi çok iyi olan fantastik otellerle partnerlik yaptık. Cumhurbaşkanı ile buluşup görüşümüzü paylaşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.




Bu Haber 14.11.2014 - 14:48:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Turizm Gözlemcisi 15.11.2014 - 10:22

    Emin olmalıyız ki Türkiyenin fiyatlarını aşağı çekmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.