TUI ve Yunanistan, sezonu uzatmak için harekete geçiyor

TUI ve Yunanistan, sezonu uzatmak için harekete geçiyor
Almanya'nın pazar lideri TUI Travel, Yunanistan kapasitesini artırmaya hazırlanıyor. Şirket ayrıca, deneme amaçlı olarak bu yıl turizm sezonunu erken başlatmayı da planlıyor.


TurizmGüncel

Yunanistan Turizm İşletmeleri Birliği'nin (SETE) yıllık konferansına katılan TUI Travel CEO'su Peter long, Yunanistan'a götürdükleri ziyaretçi sayısında yüzde 10 artış kaydettiklerini, buna paralel olarak önümüzdeki yılda da Yunanistan kapasitesini bir miktar arttıracaklarını açıkladı.

Yunanistan ile TUI arasında 50 yılı aşkın devam eden turizm ilişkisi olduğunu belirten Long, "Yakın ilişki içerisinde, Yunanistan'ın turizmine yatırım yapmaya devam edeceğiz. Buna, 2015 sezonuna daha erken başlama denemesi de dahil" dedi.

Geçen yıl Yunanistan başbakanı ile bir araya geldiklerini ve alınan karar çerçevesinde Yunanistan kapasitelerini yüzde arttırdıklarını ifade eden Long, "Bu yıl Yunanistan'a 2 milyon turist getirerek bu hedefimize ulaştık. TUI olarak, direkt veya dolaylı yollardan, 10 bin kişinin istihdamını sağlıyoruz. Amacımız, bu ülkeyi desteklemeye devam ederek turizmde yeni bir aşamaya ulaşmasını sağlamak" değerlendirmesini yaptı.



Bu Haber 22.10.2014 - 15:31:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.