TUI: Türk oteller kısıtlamaya gitmedi, kaliteden ödün vermedi

TUI: Türk oteller kısıtlamaya gitmedi, kaliteden ödün vermedi
Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI'nin tepe yönetimi, Fethiye'de Egeli turizmcilerle bir araya geldi. Toplantının konuşmacılarından TUI Kuzey Avrupa CEO’su David Burling, Türk otellerinin kısıtlamaya gitmediğini, servis ve kaliteden ödün vermediğini ifade etti.


Dünyanın en büyük seyahat gruplarındani TUI'nin Kuzey Avrupa CEO’su David Burling, Ürün ve Satınalma direktörü Garry Wilson, İngiltere &Irlanda Genel Müdürü Nick Longman ve İngiltere&İrlanda Ürün ve Satınalma Müdürü Mark Hall, Fethiye Sensatori Barut Otel’de Ege Bölgesi turizmcileri ile yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıya Ege bölgesi’nde TUI’nin çalıştığı otel sahip ve yöneticileri ile, Kuşadası, Bodrum ve Güney Ege turistik otelciler birliği başkanları, TÜRSAB Yöneticileri, Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç ve diğer yetkililer katıldı.



''YAPILAN FEDAKARLIKLARI TAKTİR EDİYORUZ''

Toplantıda söz alan David Burling, Garry Wilson ve Nick Longman, tüm otelecilere son iki yıldan beri turizmde yaşanan sorunlarla ilgili olarak kendilerine verilen destek için teşekkür ederek otelcilerin bu zor zamanda müşterilere mükemmel bir tatil geçirmeleri için büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi. Yapılan bu fedakarlıkları TUI olarak takdir ettiklerini ve hayranlıkla takip ettiklerini iletti.



''TÜRK OTELLER KISITLAMAYA GİTMEDİ, KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDİ''

Türkiye’deki otellerin servis kalitesinin mükemmel seviyede olduğunu vurgulayan Burling, bir takım kısıtlamalarla ve kısmalarla tasarruf yapılabilme imkanı var iken, Türk otelciler bunu yapmadılar ve  kalitelerinden kesinlikle ödün vermediler. Tüm dünyada kendi kategorilerinde en iyi otel ünvanına sahip otellerden birçoğunun Türkiye’de ve TUI’nin programında olduğunu belirten Burling, TUI’nin dünyanın en büyük turizm tatil grubu olduğunu  ve market kapitalizasyonunun 9 milyar euro olduğunu söyledi.



Her zaman yeni fikirlere ve fırsatlara açık olduklarını belirten Burling, Türkiye’de ve Ege Bölgesi’nde büyümeyi kendilerine hedef olarak koyduklarını belirtti.


Bu Haber 29.10.2017 - 16:41:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.