TUI 2 yılda 40 yeni otel açacak, uzak mesafe destinasyonlara odaklanacak

TUI 2 yılda 40 yeni otel açacak, uzak mesafe destinasyonlara odaklanacak
Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, önümüzdeki 2 yılda 40-45 tane yeni otel açacak, kış kapasitesini arttıracak, daha fazla uzak mesafe tatil sunacak.



TurizmGüncel - Dış Haberler

TUI Almanya Outgoing Müdürü Sebastian Ebel, şirketin önümüzdeki iki yılda mevcut otellerine 40-45 otel daha ekleyeceğini açıkladı.

MISIR, KANARYA ADALARI VE UZAK DESTİNASYONLAR ÜÇ TEMEL DİREK

Gelecek kış sezonunda TUI'nin Maldiv Adaları ve Tayland'da Robinson Club, Meksika'da ise Riu otelleri açacağını kaydeden Ebel, Uzak mesafe destinasyonlar, Mısır ve Kanarya Adaları'nın şirketin 2017-18 kış sezonundaki üç temel direğini oluştracağını ifade etti.

''KIŞ SEZONUNDA MISIR'A BÜYÜK KAPASİTE ARTIŞI

TUI, Kanarya Adaları'ndaki otel kapasitesini yüzde 15, uçuş kapasitesinin ise yüzde 8 oranında arttırdı. Şarm El Şeyh'teki Magic Life Club Sharm otelini yeniden hizmete alan şirket, Hurghada kapasitesini yüzde 70, Marsa Alam kapasitesini ise yüzde 150 oranında arttırıyor. Şirket, Şarm El Şeyh uçuşlarının yoğunluğunu da arttıracak.

TEK TATİL, BİRKAÇ DESTİNASYON

Cape Verde Adaları kapasitesini de yüzde 20 oranında büyüten TUI, bu destinasyonda tek tatilde Sri Lanka / Maldivler, Vietnam / Kamboçya ve Avustralya / Bali gibi birkaç ülkeyi kapsayan paket turlara odaklanacak.

MISIR, DOMİNİK VE JAMAİKA FİYATLARI DÜŞECEK, DİĞERLERİ SABİT KALACAK

TUI'nin kış satışlarında genel olarak fiyatlar sabit tutulacak, Mısır, Dominik Cumhuriyeti ve Jamaika fiyatları ise düşürülecek. BAE dahil, kış sezonu için bu destinasyonlara yüksek talep olduğu belirtiliyor.


Bu Haber 29.06.2017 - 16:37:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.