Trakya Bağ Rotası Projesi ile turizm potansiyelini harekete geçirecek

Trakya Bağ Rotası Projesi ile turizm potansiyelini harekete geçirecek
Trakya Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle gastronomi destinasyonu olarak dikkat çekmek için oluşturulan “Trakya Bağ Rotası Sergisi” 27 Şubat Perşembe günü Karaköy Mimarlar Odası’nda gerçekleştirilen lansman ve açılış kokteyli ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Trakya Bağ Rotası Projesi ile turizm potansiyelini harekete geçirecek
Trakya’nın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren 12 butik üretici tarafından desteklenen “Trakya Bağ Rotası Projesi” kapsamında gerçekleştirilen sergi, 9 Mart tarihine kadar devam edecek.

Trakya Turizm İşletmecileri Derneği tarafından Trakya’nın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren 12 butik şarap üreticisinin katılımıyla bir proje hazırlandı.

"Trakya Bağ Rotası Projesi"nin genel amacı; Trakya Bölgesi’nin sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi, bölgeyi ziyaret eden yerli- yabancı turist sayısının artırılması sonucu bölgede turizm sektörünün gelişimine, çevresel olduğu kadar sosyal ve ekonomik temellerinin sürdürülebilirliğinin sağlanmasına katkı sağlamak... Sonuç olarak Trakya Bölgesi’nin Türkiye’nin yeni gastronomi ve eno turizm destinasyonu haline getirilmesi hedefleniyor.

 


Bu Haber 28.02.2014 - 11:25:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.