Torunoğulları; Uyarılarımızı dikkate alsalardı,bu mağduriyet yaşanmazdı

Torunoğulları; Uyarılarımızı dikkate alsalardı,bu mağduriyet yaşanmazdı
Turizm basını son günlerde tatilmanya.com sitesini kullanarak satış yapan TTM turizmin iflası ve arkasında bıraktığı mağdurların haberleri ile çalkalanıyor.

 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Fethiye Otelciler Birliği YTK Başkanı Sayın Yavuz Torunoğulları “Uyarılarımız dikkate alınsaydı bu mağduriyetlerin önüne geçilebilinirdi” dedi. 
 
Torunoğulları yaptığı açıklamada TTM turizmin iflasının göz göre göre geldiğini belirterek,  FETOB olarak konuyla ilgili ilk uyarılarını 29.06.2013 tarihinde bölgemizde yapılan TÜROFED YTK toplantısı sırasında gündeme getirdiklerini, bu uyarılarına istinaden TÜROFED’in 04.07.2014 tarihinde tüm üye derneklere bir uyarı yazısı gönderdiğini, aradan geçen sürede sorunun daha ciddi bir boyuta ulaştığını görerek 23.07.2014 tarihinde Turizm Bakanlığı Seyahat Acentaları Daire Başkanlığına ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliğine ayrı ayrı yazı yazılarak TTM Turizm ile ilgili kaygılarını dile getirerek önlem alınmasını istediklerini söyledi. Torunoğulları açıklamasını, “Maalesef uyarılarımıza gerekli hassasiyet gösterilmedi, gösterilseydi bugün yaşanan mağduriyetin önüne geçilebilinirdi” diye bitirdi. 
 


Bu Haber 02.09.2014 - 09:58:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.