Titanic Deluxe Bodrum, mayısta kapılarını açıyor

Titanic Deluxe Bodrum, mayısta kapılarını açıyor
Titanic Hotels, Bodrum Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açıyor.

 
Titanic Deluxe Bodrum, mayıs ayında kapılarını açıyor. 
 
80 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Titanic Deluxe Bodrum, 400 metrelik sahil bandında ve denize sıfır olarak konumlanıyor.
 
Standart, Superior, Family, Deluxe ve Villa özelliklerinde farklı konaklama alternatifleri sunan Titanic Deluxe Bodrum, dekorasyonunda modern mimari ile doğallığı birleştirdi.

Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranları ile de öne çıkan Titanic Deluxe Bodrum’da yer alan A’ la Carte restoranları Pascarella, Begonvil, Sunset ve The Beef Grill Club, tüm dünya mutfaklarından lezzetler sunacak.  
 
Otelde ayrıca, Fitness Merkezi, BeFine Spa’sı, açık ana yüzme havuzu, mevsime göre ısıtılan açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme ve oyun havuzları, su kaydırakları, düşme havuzları ve ısıtmalı özel villa havuzları yer alacak.
 
Tini Kids Club’ta yaş gruplarına göre özel olarak hazırlanmış aktiviteler, gösteriler, eğitici ve geliştirici eğlenceler ve çocuk diskosu gibi aktiviteler yapılacak.
 
 


Bu Haber 05.04.2016 - 10:33:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Dr. Ali Kaynak 06.04.2016 - 08:14

    Bodrum"u mahvettiniz. Bodrum da antalyalaşıyor. Tek tip ürün, tek zihniyet. Yarınlarımızdan çalıyoruz...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.