THY'nin Amerika kıtasındaki 11. uçuş noktası; San Francisco

THY'nin Amerika kıtasındaki 11. uçuş noktası; San Francisco
Amerika Birleşik Devletleri'nde, sefer sağlanan 7.nokta olan San Francisco’ya direkt uçuşlar bugün itibariyle başlıyor.



Kıtalar arası kurduğu köprülerle tüm dünya vatandaşlarına uzakları yakın eden Türk Hava Yolları, bu kez de tarihi, kültürü ve eşsiz yapılarıyla dünya çapında hayranlık uyandıran iki benzersiz şehir; İstanbul ve San Francisco’yu birbirine bağlıyor.

Türk Hava Yolları’nın, Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston ve Montreal’in ardından uçuş sağlayacağı 11. nokta olan San Francisco’ya ilk seferi, bugün itibariyle Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 5 gün karşılıklı olarak icra edilecek.

Bayrak taşıyıcı havayolu genel yaklaşımı gereği, sıradanlıktan uzaklaşmayı tercih edip, San Francisco uçuşlarını yolcuları nezdinde daha keyifli bir hâle getirmek adına yine bir ilke imza attı. Bu iki önemli metropolün buluşmasını ölümsüzleştirmek için, İstanbul ve San Francisco’nun benzerliklerinden esinlenerek, modernist bakış açısını minimalist çizgilerle buluşturan Türk Hava Yolları, San Francisco’ya uçuş sağlayacak Safranbolu B777-300 uçağını giydirmede kusursuz bir tasarım hazırladı.

İstanbul’dan, Kaliforniya eyaletinin ilk uçulan noktası; Los Angeles’tan sonra eyaletin ikinci büyük kenti San Francisco’ya, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 511 Euro’dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri San Francisco hattında 30 Eylül 2015 tarihine kadar %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.*


Bu Haber 13.04.2015 - 13:48:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.