THY'de acı kayıp: Kabin amiri otel odasında ölü bulundu

THY'de acı kayıp: Kabin amiri otel odasında ölü bulundu
Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olan görev yapan Sema Müstecaplıoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi.


Sema Müstecaplıoğlu'nun Osaka-İstanbul uçuşu öncesi dinlendiği otel odasında ölü bulundu. Müstecaplıoğlu’nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
 
Osaka-İstanbul seferi için kaldığı otelde istirahat eden Sema Müstecaplıoğlu’nun kabin görevlisi arkadaşları uçuş öncesi havalimanına gitmek için Osaka’daki otel lobisinde bekliyorlardı. Uzun bir süre bekleyen arkadaşları daha sonra otel odasını aradı. Müstecaplıoğlu'nun telefonlara cevap vermemesi üzerine kaldığı otele giden mesai arkadaşları görevlilere kapıyı açtırdıklarında Müstecaplıoğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Müstecaplıoğlu'nun kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği açıklanırken, cenazesinin hafta başında Türkiye'ye getirildiği açıklandı. Müstecaplıoğlu evli ve bir çocuk annesiydi.
 
 


Bu Haber 10.03.2013 - 17:44:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • genc turizmci 11.03.2013 - 10:30

    ilk baslarda bedavadan ulke gorecegiz diye uca uca ise giden ucus personeli 23 yila hayattan ve yaptigi isten nefret eder hale geliyor. acikcasi bana dunyayi gezdireceklerini vaad etseler he rallahin gunu o ucaga binemem. maruz kaldiklari radyasyon vs gectim, depresiflesiyorlar. bir de ukala yolcular yok mu? tabi ucus gorevlilerinin hepsi de melek degil cogu bes karsi surat asip yiyecegin varsa da istahini kaciriyor. genc kadina allahtan rahmet,evladina esine ve tum sevdiklerine sabirlar dilerim...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.