THY 141 milyon liraya 5 uçağının içini yeniliyor

THY 141 milyon liraya 5 uçağının içini yeniliyor
Türk Hava Yolları, geniş gövdeli Airbus 330-200 tipi 5 uçağın kabinini 40 milyon dolara (141 milyon TL) yeniliyor. İlk yenilenen "Kayseri" isimli uçak olurken, business sınıfı koltuları ile kabin içi eğlence sistemlerinin yenilenmesinin, yolcu memnuniyetini artıracağı belirtildi.



Türk Hava Yolları, yolcu memniyetini artırmak için filosundaki Airbus 330-200 tipi 5 uçağının içini yeniliyor. THY tarihindeki en büyük modifikasyon projesi olan çalışma sonucu yenilenecek uçaklar, filoya katılan yeni uçaklara benzetilecek.
 
Habertürk'ten Gökhan Artan'ın haberine göre, yaklaşık bir yıl süren tasarım ve program yönetim sürecinin ardından 20 Mart tarihinde yenileme çalışması başlamıştı. Tüm uçakların dönüşümünün, önümüzdeki kış aylarında tamamlanması hedefleniyor. Yenileme, yolcu memnuniyetini artıracak. 
 
YENİLEME ÇALIŞMALARINDA NELER VAR?
 
Kabin içi yenilemede, mevcutta 22 koltuk bulunan business sınıfı, 18 koltuk olacak şekilde yeniden düzenlendi. Uçağın arka kısmındaki bir nokta kaldıralarak, 4 koltuk ilave ederek 228 koltuklu ekonomi sınıfı 232 koltuklu olarak düzenlendi. Böylece koltuk kapasitesi toplamda 250'ye çıktı.

Uçaklara, filoya katılan yeni uçaklarda olan internet bağlantı sistemi de konuldu. Kabin içi mutfak ve zemin paneli modifikasyonu da yapıldı. Kabin içi eğlence sistemleri yenilendi. 
 


Bu Haber 24.08.2017 - 11:34:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.