Thomas Cook pilotları geri adım atmıyor, yeni grevler kapıda

Thomas Cook pilotları geri adım atmıyor, yeni grevler kapıda
Gerileyen ücretler ve ağırlaşan çalışma koşulları nedeniyle dün 12 saatlik greve giden Thomas Cook Airlines pilotları, anlaşma sağlanamaması durumunda yeni grevler yapacaklarını açıkladılar.



TurizmGüncel - Dış Haberler

Pilotların bağlı olduğu sendika BALPA, Thomas Cook Airlines ile yapılan görüşmelerde sonuç alınaması durumunda üç grev daha yapacaklarını açıkladı.

Şirketle sendika arasında 5 periyotluk bir görüşme serisi daha yapılacağı belirtilen açıklamada, anlaşmaya varılamaması durumunda 23, 29 Eylül ve 6 Ekim'de yeniden greve gidileceği kaydedildi. Yeni grev kararları, yapılan ilk 12 saatlik grevin bitiminde açıklandı.

BAALPA Genel Sekreteri Brian Strutton, ''Yaptığımız ilk grevin Thomas Cook ile müzakere zemini oluşturduğu için sevinçliyim. Önümüzdeki iki hafta içerisinde 5 görüşme daha yapacağız. Ancak hala pilotlar ve Thomas Cook arasında önemli görüş ayrılıkları var. Görüşmelerin başarıya ulaşıp ulaşmayacağı konusunda tehminde bulunamıyoruz. Bu nednle yeni grev tarihleri belirledik. Thomas Cook'u masaya oturmaya ve kabul edilebilir teklifler getirmeye zorlamaya çalışıyoruz.'' dedi.


Bu Haber 09.09.2017 - 12:16:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.