The Times'e göre Türkiye'nin en iyi aile otelleri

The Times'e göre Türkiye'nin en iyi aile otelleri
İngiltere'nin önemli basın kuruluşlarından The Times gazetesi Türkiye'deki en iyi aile otellerini sıraladı. Seçilen oteller çocuklu ailelerin rahat bir tatil geçirebilecekleri yerlerden oluşuyor. Kiminde bebek bakıcısı hizmeti var kimi ise çocuklar için bowling ve sinema salonlarıyla ünlü.

 
 
İşte Times'ın Türkiye'den seçtiği 9 aile oteli...
 
Hillside Beach Club, Fethiye

İngiliz The Times gazetesinin Türkiye'den seçtiği en iyi aile oteli Fethiye'deki Hillside Beach Club oldu. Bulunduğu koyun manzarası övülen değerlendirmede plajının küçük ancak özel olduğu, detaylara dikkat edildiği, plaja gelenlere kiralık e-kitap okuyucu bile sunulduğu belirtildi. Kapalı havuzu olmamasına rağmen açık havuzun yeterli olduğu belirtilen yazıda çocukların da yapabileceği tonlarca aktivitenin olduğuna dikkat çekildi.
Hillside Fethiye'de yer alan açık hava amfitiyatrosu da övülürken burada eğlenceli şovlarla misafirlerin yeterince eğlendiği vurgulandı. Hillside'ın yemek kalitesinin tatmin edici olduğunu vurgulayan The Times gazetesi tek eksikliğin bazı aileler için gece saatlerine kadar süren müziğin yüksek sesli bulunması olduğunu yazdı.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa

Times gazetesi Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa için "en iyi VIP tecrübesi" ifadesini kullandı. Otelin mimairisini havalimanlarına benzeten Times yazarı yine de mimarinin çocuklar için uygun olduğunu, bedava tenisten su aktivitelerine kadar çocukların ilgisini çekecek çeşitli aktivitelerin olduğuna dikkat çekti. İmkanı olanların bu otelde suit tutmasını öneren yazar bu odalarda manzaranın muazzam olduğunu vurguladı.
Belek'teki diğer plajlar gibi bu otelin de plajının "en iyisi olmadığını" belirten yazar okuyucularına Dalyan Nehri'nin denizle birleştiği manzarayı mutlaka görmelerini tavsiye etti. Times suitlerden ise havuzlara direkt inmek için merdivenler tasarlandığını da es geçmedi.

Kempinski Hotel The Dome

Times gazetesi Kempinski Hotel The Dome için sakinlik abidesi tarifini kullanırken oteli "Butik hissiyatını yaşamak için en iyi otel" seçti. Özellikle otelin iç dizaynının vurgulandığı yazıda koridorlarından odalarına kadar her yerinde sükunetin hakim olduğu belirtildi. Otelin misafirlerinin gün içinde golfe gitmesi ile iyice sessizleştiği belirtilirken çocuk kulübünün de zengin aktivitelerle dolu olduğu yazıldı.
Times yazarı Kempinski Hotel The Dome'un eksisinin ise yemekler olduğunu belirtirken Asya yemekleri sunan restoranın lezzetli yemekler sunduğu ancak servisin yavaş olduğunu yazdı.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Belek

Times gazetesi 611 odalık dev otel Cornelia Diamond Golf Resort & Spa'yı ise "en iyi yemek ve hizmet" kategorisinde birinci seçti. Özellikle ana büfedeki restorandaki yemeklerin iyi olduğunu belirten Times buranın spesiyallerinin mutlaka denenmesi gerektiğini yazdı.
Çocuklara yönelik aktivitelerin yeterli olduğu belirten yazıda otel için "Nasıl göründüğüne bakmayın, bölgedeki en iyi yemek için Cornelia'ya gelin" denildi.

Barut Lara, Lara

Times analizinde Antalya Lara'daki Barut Lara'nın tam hareketli çocuklara sahip ebeveynlere göre bir otel olduğunu belirtti.
Otelde bebek bakıcılığı hizmeti de sunulurken otelin bilhassa iki yaşın altındaki çocuğu olanlara rahat bir tatil imkanı sunduğu belirtiliyor.

The Kalkan Regency

Times'ın yazısına göre otelin en önemli özelliği çok büyük bir havuzu olması ve oda servisinin mükemmel bir şekilde çalışması.
Otelde çocuklar için düzenlenen bahçe gezileri de var.

Kempinski Hotel Barbaros Bay

Bodrum'a 20 dakika mesafedeki Kempinski Hotel Barbaros Bay'ın yazısına göre denizi aratmayan kocaman bir iç havuza sahip.
Gazete oteldeki yiyecek ve içeceklerin fiyatlarının biraz yüksek olduğunu da belirtti.

The Gloria, Belek

Belek'te toplamda 3 tane Gloria bulunduğuna dikkat çeken Gloria Golf Resort'ın bunlar arasında en geniş tesise sahip olduğu belirtiliyor.
Otelin için de sinema ve bowling salonu da bulunuyor.
 
Hotel Meri, Ölüdeniz

Türkiye'nin en değerli plajları arasında gösterilen Ölüdeniz yakınlarındaki otelde 20 aile odası bulunuyor.
Times bu otelin ergenlik çağında çocukları olan aileler için ideal olduğunu yazdı. (Hürriyet.com.tr)


Bu Haber 09.07.2014 - 10:48:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Serkan Mutlu 09.07.2014 - 01:10

    Yazık, The Times Liberty Hotels Lykia yı(Eski Lykia World Ölüdeniz) görmemiş yada göstermemişler. Avrupanın en geniş ve ençok aktivitesi olan otel. Yamuç paraşütü hatta dalış ve hatta yüzme okulu bile var. Çok yazık olmuş.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.